Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

LÖRDAG 22 OKTOBER - I TURBO FART TILL BOXHOLM

Nu är det lördag igen och då satt jag och deppa...nä det gjorde vi inte alls! I dag har vi varit i Boxholms kyrka och showat och det var allt annat än deppigt.

Vi samlades som vi brukar på Lundbygatan, och så kom Vadstena Buss och hämtade oss. I dag var det en ny chaufför eller ny och ny han är lika gammal som handledar-Ingela så så ny var han väl egegntligen inte.

De har varit kompisar sedan de gick på mellanstadiet. När inte chauffören som heter Henrik men kallas Turbo kör buss så spelar han bas i ett dansband. Numer spelar han med Claes Lövgrens men han har spelat med Lasse Stefanz också. Kul att han ville köra på oss i dag!

När vi kom till kyrkan i Boxholm så gjorde vi ett snabbt souncheck. Kerstins Pöjk Robin och Johan Bergstrand var med och kompade och det gjorde de så bra så- det gör de alltid!

När vi hade repat lite så fick vi fika- jättegoda mackor hade de fixat Suss Mideskog och hennes kompisar. Det smakade mycket gott!

Publiken kom i strida strömmar in i kyrkan och den fylldes snabbt på. Det gjorde vårt kassa-skrin också men armbanden tog nästan slut- skojigt att så många vill köpa armband med våra olika budskap på. Vi har tre olika på det första står det "KanDeKanVi" på det andra står det " Bara gört" och på det tredje står det "Jag duger" armbanden tillverkas på Navets dagliga verksamhet där några av oss jobbar när vi inte är artister i KanDeKanVi.

Showen var skojig att göra. Publiken sjöng med och klappade takt och vi tyckte att det var skoj att få besöka Boxholms kyrka- om vi kan tänka oss att komma tillbaka? -Självklart!

Nu har vi fullt upp med att repa julshowen som vi ska köra den 17 dec och innan dess ska vi hinna med en show i Norrköping St Olai kyrka och en föreläsning i Vimmeby- kul att vi har så många bokningar- och vet ni vi har redan förfrågningar på nästa år!

Nu ska vi nöjda och glada över dagens show och för att vi är värdefulla och för att vi duger som vi är "ta helg" vi ses snart igen!

Tjillevippen på Er!

 


Dagens bild får bli på fikat- värsta bästa goda mackorna!