Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 5 OKTOBER HURRA OCH TOMTEDRÄKTER

Ännu en härlig onsdag tillsammans. En onsdag med mycket skratt och galna upptåg precis som de flesta andra onsdagar när vi ses! I dag har vi hunnit med en massa olika saker. Massa olika görsa-roliga saker! Ja ja ja vi ska berätta....

Vi har tex fotat till vår julshows-affisch. Tomtekläder, tre och tre ställde vi upp oss. PÅ med luvor, smajl och så av med luvor och så kom tre nya på med luvor och så smajl och så av med luvor, så där höll vi på till alla var fotade!

Vi har övat på sångerna som vi ska ha med den 22 oktober och den 19 november, vi har övat lite på några jullåtar. Vi har gjort improvisationsövningar och vi har pratat om vem vi ska dela rum med när vi bor på hotell. Vi har druckit kaffe, småpratat, haft solist-audition (för de som ville). Vi har kramats, gjort massagetåg, vi har sjungit "ja må du leva" två gånger en gång för Linus på förmiddagen och en gång för Sara på eftermiddagen. Båda fyller år på fredag! Den ena fyller fler år än den andre men vi säger inte vem som fyller vad!

Jessica som är på bilden här på bloggen i dag,hon är fantastisk på många sätt. I dag har hon tex gått runt i Boxholm och satt upp affischer inför konserten den 22 oktober. Du är en pärla Jessica! Tack för att du har fixat detta!

Varför vi inte är i aulan på bilderna på facebook?

Jo därför att, Vi har bestämt att vi ska fortsätta vara nere i bion på Kungshöga i stället för aulan resten av terminen. Dels för att det ofta är prov inbokade i aulan och dels för att vi tycker att det blir lite mysigare det blir lite mindre, vi kan sitta i en ring men det finns ändå tillräckligt mycket yta att göra dramaövningar på. Det är lättare att se på film och bilder i biosalen- så vi vill prova om vi tycker att det är bättre eller sämre än aulan när vi är där ofta.

När vi på eftermiddagsgruppen höll på att repa som bäst på låtar med tecken som stöd då kom rektor Frida ner till oss en stund. Hon var med och sjöng lite! Henne gillar vi mycket. Hon är bra på det där med att få människor att känna att de duger som de är!
Vi tycker att hon duger! Dessutom hjälper hon oss med mycket olika saker- som att vara på Kungshöga och repa till exempel!

Nu är onsdagen slut!
Det finns fler bilder på facebook att titta på där och så finns vi på Instagram också!

Tjillevippen på Er!