Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 28 SEPTEMBER - OJ DÅ REDAN...

Tiden går fort när man har roligt brukar man säga. Vi håller med! Tänk det är redan sista onsdagen i september och i dag så kände vi oj då redan oktober- oj redan... nu är det högtid att börja "rodda och meckla" med julshoweriet. Så idag har det beställts annonser och vi hra pratat om vilka låtar vi vill ha med.

Men innan det blir julshow så har vi två andra shower/konserter som ska göras. En i Boxholms kyrka den 22 oktober och en i St Olai kyrka i Norrköping. Så samtidigt som vi har repat lite jullåtar i dag så har vi repat in det som ska framföras i oktober och november. Det kallas för multitasking när man kan göra flera saker samtidigt. Vi kallar det "görsköj"!

Vi har pratat om vår kommande hotellövernattning också- vi fick ju det i 5 års present av Best Western Hotel Tranås Statt att få komma och bo hos dem och det ska vi göra vår julshows helg.
I år kommer det alltså bara att bli en julshow den 17 december kl 19.00 i Parkhallen. Biljetterna kommer släppas 1 november. Vi kommer lägga ut info här på bloggen och på facebook och på instagram.Hoppas Ni vill komma och titta på oss då. Några gästartister har redan tackat ja spännande att de vill vara med oss!

Vi har tittat på film i dag också. Vi kom knappt i håg att vi hade spelat in den. Så det var en rolig överraskning. Vi spelade in den i våras, när vi började titta kom vi i håg att vi hade spelat in men inte att vi var så roliga. Vi skrattade högt åt oss själva och vi är jättenöjda med filmen och tycker att den duger som den är!

Nu längtar vi tills nästa onsdag- för då ses vi igen!

 

Tjillevippen på Er Allihopa!