Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

LÖRDAG 17 SEPTEMBER - I RÖRELSE

I rörelse var temat på stiftsfesten. Vi började vår rörelse med bussresa fårn Boxholm via Mjölby och Skänninge till Vadstena. I skänninge var det fullt ös på torget och vi höll på att få en extra passagerare men det ordnade sig.När vi anlände till Vadstena kom även Sammi som idag gick till KanDeKanVi. Han välkomnde oss till sin stad.

Vi fyllde på med energi och checkade in i vår loge som var i ett hus som kallades tornhuset. Sedan undersökte vi omgivningarna och kollade in marknadsstånden. Det fanns en hel del att se.Vädret var alldeles lagom bra, alltså inte för varmt och inte för kallt.

Vi värmde sedan upp framför stora scenen och när vi var varma nog var det dags för soundcheck. Då fick vi kliva upp på scenen och testa mickar och ta reda på vart vi skulle stå och gå. Sen var det äntligen dags att göra det vi gör bäst, nämligen att showa. Och vilken show det blev, publiken var med på noterna och bandet. Alltså vilken band, Värsta Bästa! Idag hade de nya fina band t-shirts. Här hade det varit snyggt och lägga in en bild på bandet och deras t-shirtar (men det kommer inte hända för handledarAnnelie provade och då förvann all text..)Det var också bara då under showen som handledarIngela var handledarIngela, restan av dagen har hon varit konferencierIngela och det gjorde hon bra.

Efter showen hoppade några pigga friskisar och svettisar upp på scenen och körde hårt med publiken. Sedan var det dags för Morgan Alling. Vi lyssnade på honom. Han duger precis som han är den där Morgan Alling. Det är inte alltid så lätt att duga men när man kommer på't känns det rätt gött.

Lunchen som vi fick i pickninckpåsar, smakade fantastiskt gott. Vi satt lite huller om buller på gräset eller vid borden. Sedan slöade o slappade några medan andra såg sig omkring.

Slutligen skulle vi delta i klosterkyrkan med en låt vi övat på, "Shackles". Vi fick även höra flera andra körer och så var det nattvard för de som ville.

På resan hem kom Lotta på ett hon glömt sin telefon i Vadstena, inte så kul. Däremot är det kul när det löser sig. Vår fantastiske gotlänning och tekniker löste det hela. Han letade reda på telefonen och lovade att leverera den till Lotta. Lotta blev så glad så det rann glädjetårar. Morgan Juvheden du har ett hjärta av guld och idag är vår hjälte. TACK!

På onsdag planerar handledarna så vi ses inte allihop förrän onsdagen efter det

Väl mött om enochenhalvvecka