Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 14 SEPT- GOMORRON GOMIDDA GOKVÄLL OCH GOSPEL!

I dag har vi dammat av några gamla övningar, både uppvärmningsövningar och teaterövningar. Det var skoj men ganska svårt. Bland annat skulle vi ljuga- det är inte så lätt men det blev väldigt roligt.

Vi skulle säga vad vi hette och vad vi tyckte om- först som oss själva och sedan som en ”ljug-figur” eller ”låtsas-figur” som vi hittade på ett namn till och vad han eller hon tyckte om eller jobbade med.

Så plötsligt så var det inte Helene, Maria, Sara, Sten-Åke eller Sandra som var i rummet utan helt plötsligt blev vi Bengt som jobbade på en knapp fabrik eller eller Ann-Sofie Klasson som gillade backhoppning, Bond, James Bond var också här och han gillade risgrynsgröt.

Morgan Alling var också på besök – fast inte på riktigt utan på låtsas – men på lördag är han på riktigt i Vadstena och det är vi också på Stiftsfesten och Värsta Bästa Bandet tar vi med oss. Då ska vi showa på Stora Scenen och så ska vi sjunga i Klosterkyrkan senare på eftermiddagen Värsta Bästa Bandet är med.

På tal om Värsta Bästa Bandet, vi har varit provpublik i dag för en filmsnutt till en julshow. Det var kul att se vad de hade hittat på i år de där Robin & Handledar -Ingela och Värsta Bästa Bandet.

Vi har plockat fram våra tävlingsnerver också vi körde ”Go morron – go middag och go kväll” då gick det så hett till så Sam-Peter snubblade och föll men kröp in i mål- vilken fighter! En riktig vinnare fast just då tävlade vi inte men sedan blev det allvar minsann när vi körde ”Hela havet stormar” Julianna vann på eftermiddagen och Eva W vann på förmiddagen det var roligt men mest allvar- att vara med var inte det viktigaste utan att vinna.

Nu ska vi ladda batterierna till på lördag!

Tjillevippen!

 

På bilden står Sofi och Annie och duger precis som de är!

Kärlek <3