Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

FREDAG 9 SEPTEMBER- TURNÉPREMIÄR!

Vilken härlig dag vi har haft tillsammans! Hela glada gänget. Eller nåja någon hade semester och några var sjuka! Krya på Er säger vi hoppas att vi ses på onsdag!

Onsdag ja- i dag var det KanDeKanVi-dag igen precis som det är på onsdagarna så därför kändes det som att det var onsdag fast på en fredag.

I dag var vi bokade av Örebro landsting att showa för ett gäng härliga människor som jobbar inom habiliteringen. Det var glada och det var fart på dem för att citera Simon. De sjöng med och klappade takt och dansade - de var helt enkelt den bästa publiken som vi har haft i dag!

I dag sålde vi några av våra snygga armband också. Ett helt gäng gick åt så nu kommer våra jobbarkompisar på Navet att få tillverka ännu fler. Kul att folk gillar armbanden och oss. Efter föreställningen hade antalet gillare på fejjan ökat med nästan 20 st- fränt va?

Vi har inte bara showat. Vi har åkt buss också. Vadstena buss och Hasse körde oss dit och hem. Han var en mycket trevlig prick!
Vi åt lunchbuffé i Svampen i Örebro och showen var på City konferens nånstans mitt i Örebro-

Nöjda och glada satt vi sedan på bussen hem tillbaka till Vadstena, Boxholm, Skänninge och Mjölby efter en lyckad dag på jobbet!

Någon sjöng någon lyssnade på ljudbok, några satt och småpratade några andra drog en fräckis. Ja man kan göra olika saker på en buss som tar oss till och från showerna.
För tänk att showa så här det är vårt jobb och vi bara gört är glada och stolta över att vi duger som vi är och att vi gör ett så bra jobb tillsammans!
Även om det (även) idag saknades en ledsagare till en av oss så löste vi det- som vi brukar lösa det- tillsammans! Det tar bara lite längre tid och blir lite omständingare- men vi tänker att vi bara gört- lösert!
Trevlig helg alla!

På onsdag är det onsdag på en onsdag. Men nästa vecka på lördagen- då är det onsdag på en lördag!

Tjillevippen!

 

På bilden ser ni när vi hjälps åt! Två puttar på och en håller väska- det är teamwork det!