Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 31 AUGUSTI- HURRA FÖR OSS FÖR ATT VI ÄR SÅ BRA...

Veckorna går fort och det är bra! Härligt att det är onsdag i dag. Flera stycken i gänget var sjuka även handledar Annelie- usch era stackare hoppas att Ni kryar på Er så vi ses nästa gång. Eftersom även personal var sjuk och det fattades både vikarier och ledsagare så gjorde vi som vi brukar. Vi tänkte- vi bara gört- lösert´på nått sätt tillsammans- vi får la´helt enkelt hjälpas åt och tänk det gick hur bra som helst.

Julianna som egentligen går på eftermiddagen hon hoppade in och hjälpte till lite extra även på förmiddagen. Monica på eftermiddagen hon vikarierade för Mikaela och Tessan som sköter kaffelistan i hop med Peder och hon gjorde en strålande insats. Alla fick kaffe! Monica hon fick sig dessutom ett litet solo- så kan det gå!

Förmiddagsgruppen jobbade på så flitigt att vi inte ens hann ta så många kort. Jo några kort blev det och de kan ni se på facebook.

Så hurra för oss i dag för att vi är så bra som jobbar hårt och som är så bra på att hjälpas åt! Hurra också för Sam-Peter som kom inspringandes i dag han sprang så fort som om han hade eld i baken, han ställde sig mitt på scenen, ropade till oss andra:

Ställ Er upp jag fyller år i dag Ni ska sjunga för mig! Å det gjorde vi så gärna! Vi har sjungit andra sånger också! Vi har repat till den 9 sept och den 17 sept och det kommer bli så bra så! Handledar Ingela har stora problem med en engelsk text men vi sa till henne: Tänk inte så mycket bara gört- det duger! Å i ärlighetens namn så är det ändå ingen som hinner höra vad hon sjunger om!

Vi har fortsatt att träna på vår nya låt med tecken och så har vi sjungit gospel. Vi har fortsatt att prata om vad vi har för förväntningar på den här terminen och vad vi vill jobba mer med. Många bra förslag. Många är samma men en del nya grejer har vi önskat och nu får handledarna lite att bita i för att få i hop våra önskningar till det som vi ska jobba med. Det kommer bli lite nytt och lite gammalt! En ny grej är att några av oss i KanDeKanVi ska åka med handledarna när de ska föreläsa lite senare i höst.

De gör ju det i bland, Ingela och Annelie föreläser om hur vi jobbar i KanDeKanVi och då har vi önskat att få följa med så så kommer det att bli. På den första föreläsningen kommer Linus, Julianna och Anders att följa med och föreläsa. Vad de ska säga? Det vi vi inte än för vi har inte satt i hop föreläsningen än - men det där det löser sig- vi gör som vi gjorde i dag- hjälps åt och så blir det så bra så!

Nu längtar vi till nästa vecka, då är det vanligt rep på onsdagen och så på fredagen höstens första turnéstopp ÖREBRO - here we come!

Tjillevippen på Er!

Bilder finns på fejjan!

Följ oss på Instagram!

 

Vi kommer börja sälja armband inom kort- håll utkik!