Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 8 JUNI - TERMINSAVSLUTNING!

Var tog den här terminen vägen? Vi började ju nyss och nu är den slut. I dag har vi kollat lite på bilder från den här terminen. Vad har vi gjort egentligen? En hel del om vu ska tro de foton som vi har lagt ut på bloggen. Den här terminen har vi hunnit med dramaövningar, göra ny massagesaga, varit på turné på en massa olika ställen. Vi har showat och lärt oss en massa nya låtar. Vi har haft After Work och vi har jobbat med film-inspelning. Vi har fått talangpris och vi har gjort succéföreställningen Alla sjunger allsång #2. Ja tänk allt det och mycket mer har vi hunnit med som att fika varje onsdag, i bland har vi ätit mat tillsammans. Vi har skrattat mycket både åt och med varandra. Vi har gråtit också glädjetårar och ledsentårar. Vi har sjungit en himla massa sånger och vi har kramats oändligt många gånger. Det bästa är att allt det hä kommer vi att fortsätta med i höst när vi ses igen.

Alla fick en liten sommar-present i dag. En påse som duger med kexchoklad, chips och dricka och så en helt fantastisk KanDeKanVi-Filur som Bettina Johansson som brukar teckna barnböcker har gjort bara till oss. Hon är mamma till Vilfred som är en av våra favoritgästartister och hon har målat Filuren som ni kan se på bilden.

Filuren står på en scen och har en orange t-shirt såklart med vår logga på och så en mikrofon för det har man när man sjunger solo eller gör prator. En fjäderboa för det var vår allra första scenklädsel då hade alla vi fjäderboa när vi sjöng Dolce Vita. Det står en kaffekopp på bordet för vi gillar att fika och så en blomma i en vas för vi gillar att få blommor. Blomman är formad som ett hjärta. För i KanDeKanVi jobbar vi rakt från hjärtat och in i andra människors hjärtan och hjärtat symboliserar också all kärlek som vi känner från publiken när vi uppträder.

Filuren har ett nothäfte som ligger på bordet. För alla kan inte läsa och då kan man göra som Filuren sjunga ändå! Filuren har höga klackar för ibland behöver man lite utmaningar i livet det kan vara "vingligt" en stund men oftast så löser det sig!

Tack Bettina för vår fina Filur vi bara gört tycker att den duger precis som den är!

Det är ju också det vi vill fortsätta att förmedla till alla Er!

Ni bara gört! Duger precis som Ni är!

Vi ses i höst igen!

GLAD SOMMAR!