Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

SÖNDAG 29 MAJ - ÄNTLIGEN ALLSÅNG I HEMBYGDSGÅRDEN!

Eftersom vi gjorde Alla sjunger allsång #2 tillsammans så vill vi också blogga tillsammans om det så håll i Er nu för här kommer ännu ett sånt där härligt ärligtrörigt blogginlägg. (Det är bara förmiddagsgruppen som har varit med och bloggat denna gången - på eftermiddagen hann vi inte).

I dag var det en ”vanlig” dag med två grupper. Båda grupperna var överens om att vi är mycket nöjda och stolta över vår föreställning. Vi är glada att det kom så mycket publik trots att vädret kunde ha varit bättre.

Det gick så bra med allt vi gjorde på scenen tycker vi. Några små missar här och där men det var inte hela världen med tanke på att vi denna gången inte hade något genrep med gästartisterna. Det hann vi inte med – men det gick bra ändå! Det lilla rep vi hade det gick ju för bra och det tyckte vi var dåligt för då blev det en massa tid över. Det är vi inte vana vid- oftast så måste vi repa och repa och repa för att det ska funka men den här gången sa det liksom bara poff så var allt klart!

Vi tycker att vi har valt bra låtar och en tjej, Love som har sett allting som vi har gjort tidigare hon gillade att vi hade så många nya låtar med.

Gästartisterna tycker vi va jättebra allihopa. Kul att jobba med Nina och Magnus det kändes som om vi hade det gjort det tusen gånger tillsammans innan. De var så smidiga att jobba med och snälla och så sjöng de fantastiskt bra båda två.

Stephan han var så rolig tyckte vi när han låtsades att han var Tom Jones. Men varför var han tvungen att ha så små byxor?

Det var ju Mors Dag och vi sjöng " Jag ska måla hela världen lilla mamam" ochVilfred höll ett jättefint Mors Dags tal tyckte vi.

Så här tyckte några av oss om föreställningen:

Simon han fick glädjetårar i ögonen när Tessa sjöng duett med Magnus.

Sabine hon var glad att Stephan den gamle överlevde hela föreställningen.

Vi tyckte det var kul att vi hade kommit på nya ideér också med raggarbilen och att vi var allsångsledare.

Julianna berättade att hon tyckte att vi hade en bra energi fast det var en lång dag.

Många av oss tyckte att det vara kul att det var många mammor och pappor och andra som vi känner som var där och kollade och det var roligt. Det var många som grät och så skrattade de mycket också och det tycker vi känns fint att alla känslor fick plats på nått sätt.

Linus i gänget tyckte att det var extra roligt att Nina var så snygg på riktigt.

Sabina hon utbrast att det var roligt att Stephan höll sig vid liv fast han är så gammal.

Flera av oss tyckte att det var roligt att vi överraskade Ingela och att hon fick komma upp på scenen och sjunga.

Vad tyckte vi var dåligt då?

Jo, vädret då. Lite mer sol hade vi gärna velat ha. Åsså fick man lite ont i benen av att stå så mycket. Men det var väl egentligen det enda som vi kom på.

Eva S gillade fika-tanterna Maggan och Ann-Marie som hade kokat kaffe, brett mackor. De lånade ut tröjor till de som frös och de fixade och grejade.
Fixade och grejade gjorde även Ola och Åke våra ”hustomtar” de torkade bänkar och bar grejer o gjorde en massa saker till oss.

Om vi vill göra en ny Alla sjunger allsång nån gång? Vad tror ni?

S J Ä L V K L A R T vill vi göra det men vi orkar inte göra det i år!

På facebook kan ni titta på en massa fina bilder som trummisens brorsa Mattias Gräns har tagit åt oss- bara gört gå in där och gilla oss för det gillar vi!

En ny nyfiken var på besök i dag. Kul att du vill bli en i gänget. Välkommen tillbaka i höst. Ja höst ja, i höst kommer det hända grejer, men det väntar vi med att berätta då.

Nästa vecka är det sista gången för den här terminen. Då är det dubbelgrupp på eftermiddagen.

Sedan ska vi ha sommarlovsledigt.

Men innan dess ska vi klämma in ett litet turne´stop för på fredag ska vi till Boxholm och showa. Det blir skojsigt!