Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

MÅNDAG 23 MAJ - KANDEKANVI IS ON THE AIR!

I dag har Julianna, Simon och Tessan varit i "Norpan" dvs Norrköping och pratat i radion om Alla sjunger allsång och KanDeKanVi om nervositet och en massa andra grejer. Det gjorde de himla bra alltså. Vilka radioproffs! När vi kom dit fick vi hänga lite i fikarummet i radio och TV huset.

Sedan träffade vi Titti Elm som visade oss runt i studion. Hon berättade hur alla knappar funkar och att det inte de som sitter i radion och pratar inte bara pratar utan att de också sköter alla knapparna- och det är väldigt många knappar. Hon visade hur musiken och pratet kommer ut i radion. Tessan frågade om Titta hade gjort fel nån gång och det hade hon sa hon. Det tyckte vi kändes lite skönt eftersom vi var lite pirriga innnan men när Titti sa att det inte var hela världen om det blev lite galet så kändes det helt ok.

När vi var färdiga med intervjun så käkade vi lunch i solskenet. Några åt sallad Simon åt pasta och Tessan klämde i sig en schnitzel. Det var mycket gott och vi tyckte allihopa att det här var en mycket bra dag på jobbet!

På hemvägen såg vi att det gjordes reklam för oss vid E4:an. På de stora skyltarna står det att vi ska sjunga Allsång i hembygdsgården- det känns för himla fräsigt att se sig själv på så där stora skyltar.

Det känns ännu fräsigare att det här är vårt jobb- att showa och sjunga och greja!

På onsdag är det dax för sista repet innan söndagens föreställning!

Vi ses!

Här är en bild på skylten på E4:an i det svarta fältet står det om oss... fast det syns dåligt här.

Det är inte bara jobben som frodas i Mjölby kommun utan även allsången. Förresten...Nu ljög vi lite - för den här skylten står vid 32:an den vid E4:an hann vi inte fota... så då åkte vi ett varv extra- så det så!