Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 18 maj - det drar i hop sig till allsång!

Näst sista repet idag. Dubbelgrupp på förmiddagen. Ännu mera scenkläder och peruker har vi fått och dessa provade vi. Sandra och Jessica har fått jättefina Rocka-billy-kjollar uppsydda. Vilken färg? Orange såklart. Carina Andersson heter sömmerskan som har sytt dem och hon ville inte ens ha betalt utan ville sponsra oss med detta. TUSEN TACK säger vi!

I dag har vi övat attityd och inte vilken attityd som helst utan vi har övat på att ha en riktigt taskit attityd, se grymma, hårda och förbannade ut. Det gjore vi bra- riktigt bra tillochmed. Handledar-Ingela blev nästan lite rädd för oss när vi stod där på scenen iskalla, hårda som sten och asfräna!

Det händer liksom nått i kroppen när man får på sig peruken och går in i sin roll.

Vi känner alla att det börjar pirra lite i kroppen också- sånt där premiär pirr sånt pirr som ska kännas när det börjar närma sig föreställningsdax. Vi är såklart nyfikna på Nina och Magnus hur de låter när de sjunger på riktigt och inte i TV. Stephan och Vilfred- de känner vi sedan innan men det ska såklart bli jätteskoj att träffa dem igen.

Värsta Bästa Bandet längtar vi också efter. Där är några nya (det har vi bloggat om förut) så det ska bli spännande att se vad de nya "Värstingarna" tycker om att jobba med oss.

Nästa vecka är det dubbelgrupp heldag igen. Vi kommer äta i matsalen- det blir körv med mos det ser vi fram emot!

Tills dess! Ställ Er i vårsolen blunda en stund och så säger Ni till Er själva- här står jag och duger precis som den jag är!

 

Sammi och Linus övar attidyd - visst är de bra på det!