Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 11 MAJ - GÄSTER - PERUKER OCH GAPSKRATT!

Vilken dag vi har haft tillsammans. I dag har vi repat i dubbelgrupp. HELA dagen ända från kl 9.00 och till klockan 15.00. På förmiddagen hade vi besök som gästade oss, några kom från SÄR-gymnasiumet på Dackekolan och så kom vår chef Mattias på besök- vilken kille - han bara gört - honom gillar vi mycket! Vad han gjorde- vi ska skriva om det strax och så kan ni kolla på våra bilder på facebook- där är han - eller hon - eller hen minsann!

Våra andra gäster från SÄR-skolan var lite nyfikna på hur vi jobbar, vilka vi är och alltsånt där. Kul tycker vi med studiebesök välkomna tillbaka och till Er andra som nu sitter och tänker - hmmm undra om man skulle åka dit nån onsdag och kolla läget?! Till Er vill vi bara säga- bara gört! Kom och hälsa på hos oss är alla välkomna och vi berättar så gärna om hur vi jobbar och vilka vi är och hur man kan hitta det där kruxet med att duga.

Heldagsrep betyder mat i matsalen på skolan. I dag var det en härlig fiskrätt. Mycket gott var det och så har de så mycket annat gott, soppa, sallad och hembakat bröd. Ja hembakat bröd ja, det fick vi ju på förmiddagen till kaffet också smarrigt värre. Tänk så många bra människor det finns som fixar och grejar med god mat. Markus och hans "mat-tanter" i köket på Kungshöga. Bettan och Sandra i fiket på Kungshöga och så Vailett som bakar bröd till oss och Guldkanten (en annan daglig verksamhet) som har brett mackorna åt oss. Tänk så bra det blir om man hjälps åt!

I matsalen i dag hade Simom en fantastisk utläggning om varför det är svårare att dejta på sommaren. För att man liksom kan bli svettig så då är det bättre att leta tjejer på vintern men sedan kom han på att man ju kunde ha kylklampar under armarna så då kan man ju dejta även på sommaren. Vi som satt vid det bordet skrattade så vi grät så roligt hade vi. Några andra i gänget undrade vad som var så roligt så då berättade vi för alla efter maten och då blev det gapskratt.

Vi har repat igenom hela föreställningen i dag. Det mesta sitter det är några små textfnuttar som vi behöver träna lite mer på men det kommer vi att hinna det är ju trots allt några veckor kvar! Biljetterna säljer som smör i solsken och i dag ringde det en snubbe från Linköping precis när vi höll på och repade och ville ha ett gäng biljetter. Vi bara gört sa vi fixar och så sa vi Välkommen till Hembygdsgården den 29 maj kl 16.00.

Vi avslutade dagen utomhus tillsammans med fika och så en liten lek och så lite "hitte-på-massage".

En riktigt bra onsdag! En riktigt riktigt bra onsdag! En riktigt riktigt riktigt bra onsdag på riktigt!

Vi ses om en vecka då är det dubbelgrupp på förmiddagen bara!

Morsning och god majs! (För det fick vi i matsalen.)

 

Förresten vi kan inte hålla oss- vi lägger ut bilden på chefen och Annie när de provar "Guld och Gröna" skogar scenkläderna för de är helt bedårande båda två , ja inte klänningarna utan människorna!