Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 27 APRIL RAGGARE OCH HÅRDROCKARE- DET ÄR GREJER DET!

Setlisten till 29 maj är i stort sett helt klar. Setlist- vad det är? Ja det är liksom själva låtlistan, alltså listan med låtar som vi ska ha med i Hembygdsgården den 29 maj. Det kommer bli en hel del överraskningar. Vi kan avslöja att det både kommer vara raggare och hårdrockare på scenen. Fränt va? Vi har beställt lite scenkläder och peruker och grejer vi hoppas att det kommer på posten snart. Vi vil börja prova och greja!

Just nu övar vi och övar och övar. Vi övar texter och steg och när vi ska gå ut och komma in på scenen. Det är bra att öva sånt som av och på också för då är det liksom lättare för kroppen att komma i håg var den ska ta vägen.

På förmiddagen höll Stina i uppvärmningen och på eftermiddagen var det Jessica E:s tur att värma upp gänget. Så himla bra de båda var på det. Både röst och kropp blev uppvärmda. Härligt! Kul att vi själva håller i uppvärmningarna i bland. Det är en utmaning och vi bara gört- de som vill provar på!

Vi har övat lite i dag också på det som vi ska sjunga på Valborg vi är lite sugna på att köra några av våra nya låtar- men vi försöker hålla oss och spara de låtarna till 29 maj. Men det är svårt. För nu börjar de bli färdigrepeterade och då blir man ju så sugen på att få sjunga dem inför publik.

Vad har hänt mer då jo vi har tackat ja till lite andra nya spelningar i sommar och i höst. Vi ska tydligen åka till Norrköping och Linköping det blir grejer det!

Jessica J fyllde år i dag- hon fick sig en Ja må hon leva och några hurra

Vi måste bara få säga att Vi är så glada att vi får jobba med det här som gör oss och andra glada!

Nästa vecka är vi komplediga vi ses igen den 11 maj då har vi dubbelgrupp hela dagen!

Morsning och Goodbajs!