Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 20 APRIL TACK OCH KRAM OCH LYCKA TILL!

Idag var det en sån där sorglig men ändå glad dag. Ni vet en sån där dag när man måste säga hej då till nån fast man är glad för att den man säger hej då till ska göra något roligt så man är ändå glad på nått sätt fast man är ledsen fast på ett bra sätt. Ni vet en sån dag var det i dag för världens bästa Praktikant-Anna har fått ett nytt jobb och det här var hennes sista dag hos oss i KDKV, det är så vi kallar oss när vi inte orkar skriva hela namnet.

I dag har vi repat. Vi har sjungit och dansat och pratat om vem som gör vad i Alla sjunger allsång. Vi har övat prator, kollat fejjan (facebook) och läst bloggen - precis som vanligt.

Vi har fått några nya gig-förfrågningar och vi har funderat på vad vi ska sjunga på Valborg när vi uppträder.

Vi har beställt rekvisita och nu har vi även börjat peta lite i detaljerna- då vet man att det liksom börjar närma sig föreställnings-dax!

Vi har övat på att göra det vi ska fast det händer en massa annat. Det är inte helt lätt. Svårt som tusan men vi fixade det. Handledar-Ingela var den som störde oss, hon ful-dansade, vrålade och var fruktansvärt irriterande men vi fixade det, vi gjorde det vi skulle fokuserade på vad vi skulle sjunga och vilka rörelser vi gjorde!

Vi har delat ur roller och uppgifter och ansvarsområden och ännu en gång pratat om att oavsett vad man gör i föreställningen så är det lika viktigt så är det! Vi behöver varandra för att det ska bli bra!

Kerstins Pöjk Robin var med och repade i dag och det är så bra när han är med och spelar. Vi gillarn jättemycket!

Solen sken i dag - det gillar vi också jättemycket, att det snart är dags för "Allsång i hembygdsgården" gillar vi också mycket, att vi får jobba med det här som vi jobbar med, att vi får visa oss själva och andra att vi duger som vi är, det gör att vi bara gört- vi gillar vi onsdagarna JÄTTEMYCKET!

 

Vi ses nästa vecka!