Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 6 APRIL -BILJETTSLÄPP, FLUGOR OCH NYA KAFFE-KÄRRINGAR!

Veckans bästa dag var även den dag på en onsdag! I dag har vi varit otroligt effektiva. Vi har repat inför filminspelning- det kan vi sammanfatta så här: Flugor, gapskratt, tajming och samspel och det var så roligt och härligt på så många sätt!

Vi har repat inför allsångs-konsert. I dag fick alla som ville ta med affischer och flyers och hjälpa till att sätta upp lite här och var.

Det finns redan en hel del affischer uppsatta för det har ett gäng gjort som är med i KanDeKanVi men som annars jobbar på de den dagliga verksamheten Navet - TACK för att Ni har fixat med det! I bland glömmer man bort allt det där bakom jobbet och att det är precis lika viktigt som det som sedan kommer att hända på scenen. Tänk om ingen sätter upp affischer - då skulle man inte veta att det skulle bli nån föreställning. Så det är ett mycket viktigt "förejobb". Ett annat viktigt jobb är fikat. Vi har såklart fikat i dag och i dag och så har vi gjort något jätteviktigt vi har utsett nya "kaffe-kärringar." Eftersom praktikant-Anna som på ett föredömligt sätt har försett oss med kaffe varje onsdag har fått ett annat jobb så måste vi nu lösa kaffe-prylen själva. Ja själva, för Ingela och Annelie går inte lita på de rör till det nått så vida pass så den här tar vi hand om själva. Det blev två på eftermiddagen och två på förmiddagen. Det kommer att bli så bra så!

Det är mycket som kommer att bli bra i föreställningen faktiskt alltihop - ja vi bara gört vi säger att det här kommer bli en Allsångskväll som duger!

Nästa vecka är det inget vanligt KanDeKanVi för då ska vi spela in film och sedan ska vi ha After Work det blir grejer det!

Vi kommer träffas kl 14.30 på BiZ så det blir annan tid och annan plats men samma härliga gäng!