Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 23 MARS - GÄSTARTISTER, MAGISKA TRÖJOR, HURRA OCH GLAD PÅSK!

I dag fick vi veta vilka gästartister som har tackat ja till att vara med oss i Hembygdsgården 29 maj när vi ska göra ALLA SJUNGER ALLSÅNG #2.

Det blir Nina Söderqvist, en riktig rock´n roll brud som också kan sjunga vackra sånger och har varit musikalstjärna i London. Hon var med i Så ska det låta tidigare i vår - jädrar i min lilla låda vad hon kunde sjunga. Eftersom vi vet att hon är grym på att sjunga hårdrock så ska vi göra minst en hårdrockslåt tillsammans med henne på scenen i hembygdsgården i Mjölby. Hurra! Det ska bli såååååå roligt!

Magnus Bäcklund ska också vara med- han har varit med i melodifestivalen och så är han pilot till vardags. Fränt undra om han ska sjunga några flygplans-sånger. Finns det ens sådana? Annars kanske vi skulle kunna sjunga en sång som handlar om nått som finns på himlen, stjärnor, moln eller månen- ja månen blir bra! Det bestämmer vi! Hurra det blir bra!

En favorit i repris kommer också tillbaka och uppträder med oss, Vilfred Landstedt! Ödeshögs grymmaste unge. Han var med i musikhjälpen tidigare i år och nu ska han bli TV-kändis i ett barnprogram det läste vi i Östgötatidningen.

Vi blev jätteglada när han hade nämnt oss i KanDeKanVi där! Vi ser jättemycket fram emot att träffa Vilfred igen och vi vet att vad han än tänker sjunga så kommer det bli görsa-bra för han bara gört! Levererar på scenen liksom! Hurra för att han vill vara med!

En av våra favoriter Stephan Peterson han den gamle som sjunger som Sinatra och dansar som Fred Astair han blev så sugen när han fick göra att vi hade en ny föreställning på gång så han frågade om han fick va med och självklart sa vi ja! Kul tycker när artister hör av sig och frågar om de får va med! Vi gillart! Jättemycket!

I dag visade en av herrarna i förmiddagsgruppen att han hade en magisk tröja- som det gick att vända på. Först hade han den åt ena hållet då var den randig. Sedan vände han på den åt andra hållet och då blev den helt blå. Det var ingen i förmiddagsgruppen som hade sett en sån fräsig tröja innan. Värsta Bästa Tröjan liksom. På tal om Värsta Bästa. Värsta Bästa Bandet ska så klart vara med i Hembygdsgården också och den här gången är det det "nya" Värsta Bästa Bandet som ska va med- eller nya och nya några är faktiskt gamla i bandet. Två är nya det ska bli kul att se vad de är för "gökar". I eftermiddagsgruppen hade vi en mycket livlig diskussion om de nya grabbarna som ska spela bas och trummor. Den ene vet vi vem han är och den andre har vi ingen koll på så frågorna haglade. Vad heter han? Var bor han? Har han nån tjej? Hur gammal är han? Kan man kalla honom för lammkött - jo den frågan kom upp på riktigt! Är han snygg? Det var ingen som frågade om han kunde spela trummor?! Det kanske inte är så viktigt eller?! Eller så tänker vi att om han är med i bandet så bör han väl kunna spela eller?!

Det har varit en bra dag i dag. Vi har tränat in tre nya låtar som ska vara med 29 maj. En vacker- en rock´n rollig och en schalgeraktig. Olika låtar- för olika är bra!

Snart ska vi ha biljettsläpp. Det här kanske är överflödig information men ni fattar att vi längtar va? Vi sjöng för Annelie också som fyller år i helgen. Hurra för Annelie! Vi är lediga i en vecka, kalla det påsklov eller kompledigt eller vad ni vill. Några av oss tyckte det var onödigt och andra tyckte det skulle bli skönt. Vad gött ändå att vi tycker att det är okej att tycka olika. Olika är bra så enkelt är det! Nu säger vi i KanDeKanVi GLAD PÅSK!