Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 16 MARS SOLSKEN- UNGERSKA OCH HEMLIGHETER!

I dag kom den äntligen på riktigt- våren!

Solen sken och fåglarna kvittrade och det kändes alldeles alldeles underbart att leva! Dessutom är det onsdag. Veckans bästa dag! I dag har vi repat nere i källaren. Vi har sjungit låtar som vi tror ska vara med på "Alla sjunger allsång II".

Vi har testat nya låtar, gamla låtar, nygamla låtar, låtar med tecken som stöd och låtar som bara är göddiga i största allmänhet, snabba låtar, långsamma låtar och "trökiga" låtar.

På eftermiddagen så började vi prata på olika språk. Vi var internationella så alldeles och vi kunde både prata finska, engelska, tyska, spanska och ungerska och svenska. Ja alla kunde inte pratat alla språk men Sami tex han kunde prata lite finska, Julianna kunde prata ungerska, Simon och några fler var ena hejjare på engelska. Handledar-Ingela kunde svära på spanska och säga att hunden ligger under bordet och Annelie kunde prata fusk-franska.

På förmiddagen sjöng vi en solsång- det passade ju bra eftersom det var så härlig vårsol ute. Vi har fått reda på en hemlis också. Vad det är? Det kan vi väl inte berätta heller- då vet ju alla det! Alla ska få veta snart men inte än- just nu är det bara vår hemlis- men det är nått bra- så mycket kan vi säga.

På förmiddagen ja- Plötsligt händer det- i dag kom Peder tidigt! Fräsigt! Hejja Peder!

Båda grupperna har fortsatt att jobba med den nya massageberättelsen som vi har gjort, den som handlar om kroppen och våra känslor. Den är bra- den är riktigt bra tycker vi. Fräsigt att vi har tre egenskrivna massageberättelser nu. Vi som tyckte att de som vi hittade var lite larviga pch barnsliga och skrivna för småbarn. Så vi tänkte vi "bara gört" gör en egen och nu några år senare så har vi tre stycken som vi gjort själva. Det är inte utan att vi är lite stolta över de berättelserna.

Vi är också stolta över oss själva och över varandra och det vi har byggt upp tillsammans i KanDeKanVi.

Tänk så bra det kan bli när man bara gört!

Nu ska vi ut och sola oss lite. Ses om en vecka!

Vill ni se bilder från i dag kan ni gå in på vår facebooksida!

Gilla oss där för det gillar vi!