Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 9 MARS - FLUGA ELLER ROSETT?

Vi har minsann jobbat idag också. Stenhårt faktiskt, trots att Handledar-Ingela var hemma och var sjuk (när hon egentligen skulle varit på utbildning) och Robin var förkyld (Stackarn) o ville spara lite på sin sångröst. Det Var tur att PraktikantAnna, HandledarAnnelie och HandledarIngelas-standin-Therese var på plats, friska , pigga och krya. Ja Läckerbiten Robin var också på plats med sin gitarr och filmartelefon.

Denna onsdag var mycket lik andra onsdagar. Vi läste bloggen och kollade Facebook. Sedan klev vi upp på scenen och värmde upp oss. Det knakar på här och där när vi vrider och nickar med våra huvuden.

Sen blev det lite sång också för det gillar vi. Linus, vår eminenta, blockfjötist spelade lite för förmiddagsgruppen. Och så fikade vi också, förstås!

Vi tränade massor på det som vi såsmåningom kommer att spela in på film. Det är så roligt.
Man behöver träna mycket på vad man ska säga, men också vad man inte ska säga. Vi tränade också på att lyssna på varandra så att man verkligen hör vad skådespelarna säger. För det är ju det vi är, skådespelare, med olika roller. Några är stylister, eller vad va det nu det hette, statist kom vi nog fram till.

PraktikantAnna har nu berättat för båda gruuperna att hon har fått ett jobb, och att hon då måste sluta som PraktikanAnna hos oss. men inte förrän i april så vi får vårt fika som vi ska ett tag till... Hoppas hon hinner lära upp handledarna ordentligt innan hon lämnar oss. Hursomhelst är ju detta jätteroligt för PraktikantAnna så G R A T T I S!!

 

Hej hopp i galopp, vi ses om en vecka.