Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 2 MARS - DUGA RIMMAR PÅ FLUGA!

Idag har i jobbat med film. Eller vi har förberett för att kunna spela in film. Man kan ju liksom inte bara filma hur som helst. Man måste ha en plan.

Vad är det som ska filmas?

Var ska det filmas?

Vad ska den handla om?

Vilka ska vara med och agera och vara skådespelare i filmen?

Vilka ska vara statister?

Vad är en statist?

Vem ska klippa ihop filmen?

Ska man klippa en film- den har ju inget hår?!

Många frågor som vi har försökt hjälpa oss själva att svara på. Vi ska till exempel spela in en film som ska utspela sig på en restaurang. Ja, det är allt vi berättar om nu, resten får ni se när det är klart.Eller nåja Ni kanske kan får nått litet smakprov när vi repar och spelar in eller jo det lovar vi att ni ska få- när vi kommer så långt- MEN vi är inte där än för i dag var det första dagen som vi påbörjade det här nya filmprojektet.

Såklart har vi läst blogg idag också. Vi har hittat ett blogginlägg som var på vift det hade fastnat nånstans i systemet. Det var blogginlägget från förra onsdagen när vi sågs den 17 februari. Tur att vi hittade det.Det är lite som de säger det som göms i tö kommer upp i snö- eller nä va tvärtom är det va det som göms i snö kommer upp i tö! Blogginlägget kom i alla fram till slut! Vi har testat en ny massageberättelse i dag också.

Den här nya handlar om kroppen och känslor sånt som vi pratat om tidigare. Nu blev våra tankar och idéer blev hux flux en ny massageberättelse.

Varför det är en fluga på bilden här nedanför? Det kan ni fundera på- men det KAN vara så att det är en ledtråd till det här blogginlägget och vad filmen ska handla om. Häpp!