Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

LÖRDAG 20 FEBRUARI - MORGAN, MARTIN OCH VI

I dag har vi fortsatt att fira vårt 5 års jubileum.

Vi har fått pengar av Mjölby Kommun, Kultur och Fritid till en teaterupplevelse. I höstas hann vi inte "få till det". Men nu nu var det dax. Bussen tog oss till teater Maxim i Stockholm och Morgan Allings show "En föreställning om kärlek". Det var en mycket bra föreställning. Vi skrattade och så var det lite ledsamt och tänkvärt däremellan. Han sjöng och så tog han upp gäster ur publiken som fick spela improvisationsteater med honom - precis så som vi gjorde förra onsdagen när vi repade.

Teater Maxim är inte tillgänglighetsanpassad så det var trappor ner till salongen och ut till toaletterna det var ett minus tyckte vi. Men ett stort plus att det fanns personal på plats som hjälpte till att få "rullarna" upp och ner för trappan.

Det var mycket skoj att vi fick träffa Morgan Alling efter föreställningen. Han kom ut och hälsade på oss och några av oss tog kort tillsammans med Morgan. Vi ser fram emot septmeber när vi ska dela scen med honom.

Vi hade en toppendag tillsammans och den blev ju inte sämre när Anders sprang på Martin Stenmarck som varit på samma föreställning. Anders sa till honom att han var välkommen till vår julshow i år. Martin tackade så mycket för inbjudan och sa samtidigt att han tyckte att det var tråkigt att de tidigare showerna som vi har frågat honom om har krockat med hans andra gig.

Ja nu kan vi bocka av det här på våran "önskelista" över saker som vi vill göra tillsammans.

Teaterutflykt till Stockholm- check!