Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 3 FEBRUARI - BLOCKFLÖJT- STÄMSÅNG OCH ALLSÅNG!

I går skrev vi på facebook att vi kände hur den kröp sig på veckans bästa dag och i dag var den här, den efterlängtade onsdagen.

I dag var det "vanliga" grupper en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Vi har gjort nästan samma sak i båda grupperna. Någon undrade varför vi inte gör exakt samma i båda grupperna och svaret på den frågan är att vi är inte exakt samma personer i båda grupperna och därför blir det lite som det blir. I bland kommer vi på nått på eftermiddagen som vi inte kom på på förmiddagen och i bland kommer vi på nått på förmiddagen som vi glömmer bort att göra på eftermiddagen. Men på det stora hela så gör vi UNGEFÄR samma saker i båda grupperna.

Att läsa blogg och kolla fejjan och läsa månadsbladet och fikat det har vi gjort med båda grupperna i dag. Repetera låtarna vi började träna på förra veckan, det har vi också gjort i båda grupperna i dag. Fundera på sommarlåtar och låtar om mammor, japp det var också en gemensam nämnare idag. Men så hände det en grej på förmiddagen som vi inte gjorde på eftermiddagen. På förmiddagen hade nämligen Linus med sig en blockflöjt och trot´eller ej, men han kunde dessutom spela på den och han var duktig- jätteduktig. Så bra att vi bestämde att vi ska göra ett shownummer av hans flöjteri.

Förresten så hände det en grej på eftermiddagen också som inte hände på förmiddagen. Monica en av våra nyaste stjärnor och Handledar-Ingela och Praktikant-Anna sjöng tvåstämmigt. Så där bara "häpp" liksom. Kanske var det vårsolen som gav dem lite vårkänslor för hipp som happ så började de bara sjunga och det var vackert minsann. Både Anna och Monica är ena riktiga fenor på att sjunga stämmor.

Så bara så där hux flux har vi nu två nya inslag i kommande shower.

Om vi har några shower- jajamen- vänta ni bara - vi kommer snart lägga ut mer info men boka in söndagen den 29 maj- för då - då kommer det hända grejer här i Mjölby mer allsång åt folket!

Nu är det slut för i dag- tack för idag! Vi ses om en vecka! Morsning och goodbajs!