Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 20 JANUARI - PRAT PRAT PRAT...

I dag har vi pratat och pratat och pratat och pratat och så har vi pratat lite också!

Vi har utvärderat förra årets arbete i KanDeKanVi och vi har pratat om hur vi vill jobba under 2016. Handledarna hade redan gjort sin utvärdering om hur de tycker att det har fungerat under 2015 och i dag var det vår tur i gänget. Vi pratade om vilka shower vi har gjort och hur de har fungerat. Vi har pratat om onsdagarna hur vi har jobbat, övningar vi har gjort och Vi har pratat om det vi tycker har varit roligt och bra och vi har pratat om det som vi tycker kan bli bättre. Det var väldigt intressant att handledarna och vi tycker väldigt lika om väldigt mycket.

Vi har också pratat om hur det är att jobba med bandet och hur det funkar att åka buss. Vi har pratat om hur det fungerar att åka i väg på turne´och om hur vi vill lägga upp arbetet på onsdagarna.

Vi har också funderat lite på hur vi ska använda pengarna som vi har fått av kommunen till en studieresa. Flera bra förslag kom upp och nu ska handledarna luska lite hur långt pengarna räcker.

Vi har pratat om låt-önskningar och andra önskningar om var vi skulle kunna få komma och showa under 2016 för det var vi alla helt överens om att vi vill göra fler shower- mer shower- längre bort och någon vill sjunga mer solo och någon annan vill äta på Mc Donalds igen!

Allt det vi har pratat om i dag kommer att bli vår nya målbeskrivning för 2016. Spännande att se sedan i slutet på året hur många av våra mål som vi har uppnått!

Ja det här har varit en riktig prat-dag helt enkelt men en mycket bra sådan!

Ses igen om en vecka!