Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

NYTT ÅR, NYA GIG OCH ANDRA UTMANINGAR

Första KanDeKanVi-repet 2016 är nu gjort. Det var så kul att äntligen ses igen. Vi läste vår blogg och på vår facebooksida och tittade på alla bilder. Dessutom läste vi allt beröm vi fått. Å vilket beröm sen... Vi tar åt oss och växer och och blir så stolta. TACK till alla som skrivit till oss.

Så drack vi kaffe/the också, vi har sån tur att Praktikant-Anna är kvar och ser till så att alla som beställer får det de beställt. Det blir gärna lite rörigt om handledarna ska fixa kaffet.

Och på tal om handledare så är Handledar-Ingela på semester. Hon skickade en videohälsning från Puckoslavien eller Thailand eller va det nu var för land.. I alla fall så låg hon mitt i solskenet i sin prickiga bikini och dög.

Vi fortsatte sedan med att repa inför årets allra första gig. Det blir ett gig i Linköping på lördag. Då ska vi som vanligt åka med Vadstena Buss, sjunga nån timma o sedan fikar vi, innan vi återvänder till våra hemorter. Det som är spännande är att vi inte vet om Handledar-Ingela hinner dit i tid eller inte. Allt beror på om flyget håller tiden och om hemresan från flygpltsen går som den ska. Om hon nu inte hinner i tid? Då kliver Handledar-Annelie fram och står där med texter o prator och sånt. Hon får helt enkelt leva som hon lär "Bara gört". Det är bra att Robin "Kerstins pöjk" Carlson ska med, för att handskas med gitarren blir nog för mycket även för en KanDeKanVi-handledare.

Sådär, nu ses vi på lördag o sen på onsdag :)