Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

OH MY GOD - SÅ BRA DET BLEV!


Nu är den gjord.

Jubileumsshowen i Parkhallen.

Hur det känns?

Fantastiskt, underbart, otroligt, roligt, jättekul, magiskt, härligt – ja vi har inte ord som räcker till. Alla våra gästartister som var helt fantastiska. Så bra så roligt att de ville vara med.

The Moniker som vi längtat efter att få jobba tillsammans med i 5- år ända sedan vi sjöng hans ”Oh my God” låt första gången. Nu har vi gjort det tillsammans. Det var nästan så man kunde känna vinddraget när taket lyfte i finallåten som var just "OH MY GOD" fast i en ännu fränare version Vi trodde nog att han, Monikern, Daniel skulle vara en skön snubbe och det var han. Vilken kille! Så fin och så klok och vilka låtar han har gjort. Texter med mening en handlade om att han älskade sin fru fast hon är konstig. Fin kärleksförklaring tycker vi!

Magnus Karlsson var som vanligt jätterolig och han och Sabine gjorde kockarna Werner och Werner ihop.

Vilfred Landstedt han sjöng sin egen låt Jag mår så bra – det var värsta draget!

Stephan Peterson han sjöng bland annat Tipp Tapp ihop med oss.

Kevin Lehnberg han sjöng en Peter Jöback låt- jättefint!

Robin Carlsson –Kerstins Pöjk han fick en jättestor julkram och ett litet nyp i stjärten av Sandra och Jessica E som läste upp julkrams-hälsningar till alla som vi ville tacka för att de har hjälpt till med showen på nått sätt.

VÄRSTA BÄSTA BANDET OCH MORGAN gjorde som vanligt sitt jobb på ett alldeles fantastiskt sätt och på lördagkvällen så rockade bandet loss och handledar Ingela sjöng med dem så att vi i KanDeKanVi fick uppfylla ännu en av våra drömmar att få dansa och röja loss på en riktig efterfest i Parkhallen efter våra shower. Det var så roligt! The Moniker, Stephan, Vilfred var kvar och dansade med oss det var jätterolig Magnus hade med sig sin familj så barnen skulle sova- men en av hans gulliga ungar var inne hos oss i logen och pratade lite.

Två shower är nu gjorda och vi tycker själva att det är det bästa vi någonsin har gjort. Många i publiken har sagt samma sak och det är fantastiskt roligt att få höra att Publiken tycker att vi bara blir bättre och bättre. Det känns så också som att vi blir bättre. Vi vågar mer och tar för oss mer för varje onsdag som går för varje show som görs. Det är så roligt att fler vill vara med i vårt gäng.

Nu ska vi ha jullov!

13 januari drar vi igång igen med en hiskelig fart. Dubbelgrupp och redan några dagar senare på lördagen den 16 januari drar vi till Linköping och showar.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!


På bilden ser ni Magnus och Sabine.

Fler bilder kommer att läggas ut på vår facebook sida inom kort!