Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

FREDAG 11 DECEMBER RADIOPRAT OCH BOSSE BILDOKTORN

I dag har vi haft en annorlunda dag på jobbet. Ja inte allihopa i KanDeKanVi men för Sandra, Sabine och Anders, Ingela och Annelie var den här arbetsdagen lite olik de andra dagarna. I dag har vi nämligen varit i radio Jönköping P4 och pratat KanDeKanVi och julshow.

Klockan 11 klämde vi in oss i bilen åsså drog vi iväg - mot Sveriges Radio i Jönköping. När vi kom dit fick vi en kaffeslurk och så träffade vi programledarna och så träffade vi Hasse P som ringde till sin polare Bosse B som i Bildoktorn, Sabine fick prata med honom. Han lovade att skicka autografer till oss.

Fräsigt va!

Vi som tyckte det var fränt bara att få åka till radion vi hade ingen aning om att vi dessutom skulle få prata med Bosse Bildoktorn. Tänk så bra det blir när man bara gört! I går bestämdes det att vi skulle åka och i dag åkte vi. Vi pratade lite om det i bilen ner till Jönnet - ja så säger The Moniker om Jönköping. Vi pratade om hur svårt förändringar var i början för 5 år sedan och hur lätt vi numer anpassar oss. I dag visste vi inte ens vart vi skulle, vad de skulle fråga, var vi kunde parkera, hur lång tid det skulle ta eller om vi skulle få nått att äta. På vägen hem kunde vi konstatera att vi fick mat, vi kände oss nöjda med vad vi hade pratat om - vi fick berätta om vad vi tycker om julshowen hur mycket vi repeterar och Anders läste en liten snutt ur den hemska Tomtedikten han ska framföra. Sandra sa som vanligt många bra saker om julshowen hon är mycket duktig på det där med radio hon har gjort det många gånger förut och numer ser hon hur cool ut som helst när hon sitter där i studion och pratar. Annelie känner sig inte lika cool när hon ska prata i radio så Annelie hon var mest nöjd med att hon inte behövde prata. Sån är hon- vi andra tycker om att sitta och tjöta i radio så vi gjorde alla det som vi är bra på. Annelie fotade och grejade så vi kan visa de andra i gänget vad vi har varit i väg på i dag.

Tänk va bra att vi är olika och gillar att göra olika saker- det är ju då det blir så där himla bra som det bara kan bli i KanDeKanVi och i dag bevisade vi återigen för oss själva och för andra att det blir bra när man tänker "bara gört" vi kastar oss i bilen och åker i väg. Nu säger vi trevlig helg till er alla!


Bilder från i dag hittar ni på facebook!