Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 25 november- ännu en dag närmre julshow!

Vi räknar ner på allvar nu. Vi räknar dagarna och vi räknar sålda biljetter och vi räknar med att det kommer att bli två toppenshower i Parkhallen. I dag har vi fortsatt med kostymrep och textrep och dansstegsrep och så kom det en reporter också som ville skriva om oss. Kul spännande och fräsigt- att de vill skriva om oss.

Det är skoj att testa scenkläderna - det blir liksom mer på riktigt då. Jul(shows) känslan sprider sig i kroppen och man blir så där bubbligt glad.

I showen gör vi en massa olika låtar, lugna och vackra och riktigt ruggigt rockiga - det är så skoj med blandningen. Helst hade vi velat ha med alla låtar som vi nånsin har gjort men det går inte då skulle showen bli jätte-lång, verkligen jättelång alltså verkligen verkligen jättelång vi har så många låtar som vi har gjort de här fem åren! En låt som vi har gjort många gånger är Oh my God, The Monikers låt. Vi älskar den den är en sån där glad låt. Ja i dag har vi i förmiddagsgruppen repat med The Moniker fast bara på låtsas. Alltså vi låtsades att han var här för att vi skulle veta hur vi skulle gå och stå och var vi ska sjunga och var vi ska vara tysta. Det ska bli så roligt att få jobba tillsammans med honom.

Tänk att det ska vara svårare att vara tyst på rätt ställe än att klämma i och sjunga på rätt ställe. Men vi övar och det blir så bra så bra och det är så gött att det är ännu en dag närmre julshow!