Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 18 november - Nu går vi all in!

I dag provade vi en del av de nya scenkläderna som vi har beställt till julshowen. Våra "Världens bästa servitriser" kommer bli snygga- ja de har alltid varit snygga men nu, nu kommer de bli ÄNNU snyggare än vad de nånsin har varit förut.

Stina undrade om hon såg larvig ut eller om det var farligt- men det var varken eller. Hon såg inte larvig ut- och det var inte farligt hon var bara piffig och vacker i sina nya scenkläder. Den andra servitrisen går i eftermiddagsgruppen, Lotta hon blev också urtjusig i servitriskläderna. Lotta hade dessutom gått "all in" i dag och hade orange nagellack och ett orange halsband och tillochmed orangea skosnören. Så rätt och så snyggt! Orange är en fantastiskt snygg färg- och det är vår färg!

I dag är det förmiddagsgruppen som har bestämt en del vad som ska stå med i bloggen.

Skriv om servitriskläderna- ja det har vi gjort nu!

Skriv att vi har sjungit och tränat- ja det har vi skrivit nu!

Vi måste skriva också att vi har skrattat jättemycket åt Magnus Karlsson idag på förmiddagen- fast han inte var där- tänk va- så rolig är han att han är rolig så man skrattar fast han inte ens är där! Ni kanske tycker att det låter elakt att skratta åt någon som inte är där- men det här var ett snällt skratt- ett skratt fullt av kärlek och värme och beundran för vi vet hur han är inte bara när han är rolig utan annars också han är en sån där bra människa som man blir glad av- och så är han rolig och så är han med i julshowen också - det gillar vi mycket!

Skriv att vi har 1530 gillare på facebook också- så nu har vi skrivit det också!

Skriv att vi har tränat lite på pratorna också- ja det har vi gjort och nu har jag skrivit det också.

Skriv att vi röstade om en viktig grej också. Vi röstade på om vi ska försöka få repa en extra dag i Tranås sista veckan innan julshowen. Några tycker att det har känts stressig att repa först på fredagen och sedan ha premiär och då gav en i gänget förslag på att vi kunde åka dit samma vecka och ha dubbelgruppen på onsdagen i Tranås. Det har vi aldrig provat men eftersom vi bestämmer saker tillsammans i det här gänget så röstade vi om hur vi ska göra. Alla fick blunda och räcka upp en hand på de olika alternativen som fanns. Både för och eftermiddagsgruppen. Det känns bra att få vara med och bestämma sådana saker tycker vi!

Just det skriv att vi fikade också- ja det gjorde vi- men det höll på att inte bli något för i dag var Praktikant-Anna hemma och sjuk- krya på dej -säger vi- kom snart tillbaka för handledar Ingela och handledar Annelie rörde till det nått alldeles fruktansvärt. På förmiddagen blev en utan mugg, på eftermiddagen var det en kaffe för mycket och en te för lite! Odugliga på att fixa med kaffet var de handledarn. Men de är bra på andra saker. Tänk så bra att vi alla är olika och olika bra på olika saker men att vi alla duger lika mycket!

Nähäpp nu ska vi jobba på våra vanliga jobb igen och nästa vecka är det rep som vanligt och sedan drar det i gång på allvar då ska det showas lite här och där and everywhere! För nu, nu går vi all in i julshows-koman!

Å jajamen bilden ligger ner även i dag- det beror på att handledrna inte vet hur man vänder dem- fler bilder som är åt rätt håll hittar ni på vår facebooksida.

Morsning och goodbajs!