Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

TORSDAG 12 NOVEMBER JUBEL PÅ JUBILEUM

I dag har vi varit och showat på ett jubileum. Ett 50-års jubileum i Norrköping fast det var Linköpings universitet- hur det där hänger i hop det vet vi inte riktigt. Men vi åkte i alla fall buss till Norrköping och när vi kom fram stod det Linköping på skyltar. Konstigt! Ja ja det var i alla fall utbildningen för arbetsterapeuter som firade 50-års jubileum och vi var inbjudna gäster att showa. Fränt! Publiken skrattade och några grät här och var för att de blev rörda och berörda av det vi berättade. De jublade och gav oss stående ovationer!

De tackade för att vi visade dem vad delaktighet betyder och vi visade dem att det inte är så krångligt att tänka: Bara gört!

Publikens mottagande var fantastiskt!

- Jag känner mig som en kändis nu sa en i gänget! Härlig känsla!

Handledar Ingela pratade om att det är viktigt att få göra sitt jobb på riktigt. Att det är viktigt på riktigt att få känna att man duger precis som den man är. Hon berättade också hur vi jobbar. Att vi är med och bestämmer. Vilka sånger, vilka danssteg, vilka gästartister osv.

Hon berättade också att vi peppar varandra att tänka "bara gört" och hon pratade om hur bra vi är på att hjälpas åt att vi är bra på att tänka att mitt sätt är ett sätt det kanske inte är rätt sätt och så berättade vi såklart om julshowen och om att vi har en facebook sida med över 1500 gillare och vet ni. När vi kollade på vägen hem i bussen så hade de tillkommit ytterligare några gillare- vi tror att det var några av de som vi showade för. Anders skulle fylla år dagen efter så han fick sig en liten "Ja må han leva sång" i förskott. Ja det härvar en bra dag på många sätt! Bra mat, bra show och bra biskvier till kaffet, gröna- asgoda! Nu vill vi att det ska bli onsdag igen- snabbt!


Om ni undrar så: JAAAA! vi vet att bilden ligger ner- ni får väl helt enkelt vända på skärmen eller lägga huvudet på sne´! Kom igen nu gör som vi se möjligheterna och inte svårigheterna! Se saker och ting ur ett annat perspektiv!Vi ses!