Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 4 NOVEMBER - 44 DAGAR KVAR

Förra veckan var vi lediga! Lite välbehövligt höstlov. Ja, alla var inte lediga. Handledarna jobbade och några av oss i KanDeKanvi. De åkte runt och satte upp affischer och lämnade ut biljetter till julshowen. De gjorde en liten video som de la ut på facebook. Den har vi kollat på idag. Vi gör alltid så att vi kollar av vad som har hänt på facebook och så läser vi bloggen tillsammans. Alla har inte facebook eller ens en dator hemma och därför så läser vi tillsammans och tittar på bilderna. Det är bra repetition och så är det roligt att titta på bilder på sig själv och andra.

I dag i förmiddagsgruppen kom det en mycket lyckli artist som utbrast. Äntligen är det onsdag igen- och vet nu nu är det 44 dagar kvar till julshowen. 44 dagar- åh vad vi längtar. Vi har flera gig innan dess som vi ska göra. Vi ska åka till Norrköping och till Nässjö och så ska vi showa lite på hemmaplan häri Mjölby också. Turneplanen för 2015 är därmed full.

Vi har redan förfrågningar på 2016 - på hösten- fräsigt!

I dag har vi börjat repa på riktigt på julshowen. Det ska läras in texter, det ska läras in danssteg. Vi ska veta när vi ska gå av och på scenen. Vem som gör vad vem som ska säga nått och vem som ska sjunga solo. Allt som händer på scenen är det som vi i KanDeKanVi har önskat. Låtar och sånger har vi önskat. Danssteg och sånt där kommer vi på tillsammans. För att komma på danssteg har vi ibland lite fridans och så snappar vi upp de bästa stegen. Så jobbar vi tillsammans.

Idag har handledarna varit på miniutbildning i hur man lägger in bilder här på bloggen- ser ni nån bild? Nä precis de fattar fortfarande inte hur man gör. De får väl helt enkelt boka in en liten repetitions-kurs! Det är ju faktiskt flera timmar sedan de fick info om hur man ska göra...