Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 28 OKTOBER - NU SKA AFFISCHERNA UPP!

I dag är nästan alla KanDeKanViare lediga. Komplediga för att vi har jobbat några helgdagar och kvällar i höst. Men några jobbade som vanligt i dag- vi har åkt runt och lämnat ut biljetter och affischer inför julshowen. Det är sånt där jobb som inte syns med det skulle märkas om det inte blev gjort.

I dag tex har vi besökt våra återförsäljare, Anderssons Elektriska, Biz Brasserie och Åboden här i Mjölby, vi har även varit i Boxholm hos Barberarn´Anders Hyle´n och så har vi varit på Tranås Statt, Best Western Hotell. Där fick vi fika också det smakade fint!

Vi är så glada och tacksamma att de vill hjälpa oss att sälja biljetter till julshowen!

Vi har affsicherat lite grann- där vi liksom ändå åkte förbi. Sommen måste vara det minsta samhället med de flesta anslagstavlorna och tänk nu sitter vi där på varendaste en.

På en annonsstolpe i Tranås fick Danny Suca...Såsedo...Sase...äsch han "det brinner i bröstet Danny som är i hop med Molly" fint sällskap av oss- vad kul för han!

Ja det blev några mil och några timmar och flera gapskratt i bilen åsså sjöng vi lite. En bra dag på jobbet helt enkelt! Nu längtar vi tills nästa onsdag när vi ses igen och ska fortsätta repa julshow och lite annat!

Hej hopp- dajm och plopp- nä just det det är onsdag då får man inte äta godis!

Hej hopp- banan och jämfotahopp! Så nu blev det bättre!


Psst.....Jo glöm inte bort att 1 november släpper vi biljetterna!