Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

LÖRDAG 24 OKTOBER - VÄLGÖRENHETSSHOW

Välgörenhetsshow - check!

Eller förresten...

Fullsatt välgörenhetsshow- check!

Eller förresten...

Fullsatt välgörenhetsshow med världens ös för världen barn- check!

Idag har vi fått vara med och göra skillnad för flyktingar. En av våra kompisar Anders Öhrling som också jobbar inom dagligverksamhet han var den som hade bett pastorn i kyrkan att ta dit oss och så gjorde de det. En kille som heter Olle som är 7 år hade ordnat en loppis för att samla in pengar och så kunde man köpa fika. Man kunde också betala för att slippa ta med sig nått hem från loppisen. Fiffigt man går där och så ser man nått man INTE behöver och så kunde man låta bli att köpa det och istället bara skänka pengarna till välgörenhet.

Det känns bra inuti på nått sätt att veta att det vi gjorde i kväll har gjort skillnad för någon annan. Inte bara för de som var där i kyrkan som fick höra både det ena och det andra som man vanligtvis inte hör i kyrkan, som Hey Baberiba eller Köppäbävisan tex, men vet ni den svänger lika bra där som på Loui De Geer i Norrköping. I dag hade vi inte hela Värsta Bästa bandet med oss men vi hade med Kerstins Pöjk och Johan Bergstrand. De kompade och vi sjöng och tecknade och jorå- vi lärde pingstkyrkans besökare tecknet för kanin-jävel- man vet aldrig när man behöver säga det och då kan det vara bra att kunna! En hästartist kom på besök, det var en vikarierande framdel och en ny hästskötare men det gick så fint så fint!

I dag hade vi lite ny personal med oss- jätteroligt att Ni ville vara med och jobba med oss- för tänk va vad fantastiskt att vi har det här som jobb- ett riktigt drömjobb!

I natt ska man visst flytta om klockorna igen- märkligt och lite krångligt. En hel timme ska det flyttas så Handledar Ingela hon har redan börjat flyttat om klockorna hemma hos sig. Köksklockan står nu i badrummet och klockan i vardagsrummet har hon burit upp på övervåningen. Väckarklockan i sovrummet står numer i hallen och klockan i hallen har hon burit ut i garaget. Klockan på micron var svårast men nu har hon burit in hela micron i sovrummet. Hon börjar bli lite trött nu för det var väl en timme man skulle flytta klockorna och hon har hållt på ända sedan showen slutade för nästan 55 minuter sedan. Det blir lite krångligt att använda micron men snart är det väl sommartid igen och då kan hon ju bära tillbaka alla klockorna till sin vanliga plats ingen.


TACK alla som kom till Pingstkyrkan ikväll och lyssnade på oss så att vi fick uppfylla en annan av våra drömmar att få vara med och göra en välgörenhetskonsert- nu har vi gjort det och delat ut kramar för det behövs i en värld som stundom är kall och hård och full av hat.

Mer kramar, mer kärlek och mer respekt till alla och för alla så kommer det blir en alldeles lagom bra värld!

Nu tar vi helg och önskar Er alla en fortsatt trevlig sådan!Så här såg det ut tidigare i kväll i en fullsatt Pingstkyrka i Mjölby. Giggi Bangelid har tagit bilden- tack för att vi fick låna den!