Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 30 SEPTEMBER PRAT, PRAT, PRAT OCH LITE SÅNG & DANS

Vi har minsann setts idag igen. Förmiddagsgruppen på förmiddagen och eftermiddagsgruppen på eftermiddagen En helt vanlig KanDeKanVionsdag alltså. Ja, eller vanlig och vanlig... ibland är det svårt att veta vad som är vanligt?!

Massor massor med prat blev det i alla fall. Dels information om vad som komma skall, så långt som vi vet.

Vi läste bloggen och Facebook också. På Facebook hade vi fått massor med beröm för showen vi körde på Louise De Geer i torsdagskväll. Det var människor som arbetar med habelitering, typ arbetsterapeuter och logopeder och sånt, som var på konferans i Norrköping. De kom från olika håll i Sverige och nån kom från Norge, tror vi, för när vi läste kommentaren lät det som norska. Bröm för showen fick vi också från våra handledare, som berättade att de tjutit lit. Och det brukar de göra när de är nöjda och tycker att vi skött vårt jobb.

Lite skäll fick vi också, eller skäll o skäll. Det var kanske mer en förmaning om vad vi bör bli bättre på, mycket bättre, och det kom från handledarna och från teknikern. Det ligger nog lite i det också. Det är som så att när vi soundcheckar, testar ljudet, så tar vi inte i ordentligt. Vi småsjunger bara lite, liksom sparar oss. Då blir det svårt för teknikern att veta hur han ska ställa in ljud o så.. I alla fall har vi lovat att bli bättre på det.

I smågrupper idag har vi pratat om vad KanDeKanVi är och vad KanDeKanVi betyder för oss. Dessutom har vi pratat om våra bästa KanDeKanViminnen och vad vi lärt oss med KanDeKanVi. Gissa om vi har haft mycket att prata om.

Inte nog med det. Vi har repat två nya låtar och hittat danssteg och rörelser till det. Det ni, på en helt vanlig onsdag.

Tjolahopp, ses om en vecka