Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 23 SEPTEMBER Dubbelgrupp och hjärterum

Onsdag och dubbelgrupp på förmiddagen. Idag samlades vi i cafeterian på Kungshögaskolan för att i samlad trupp ta oss till ett klassrum. Det var som så att Aulan var bokad, även filmsalen och dramasalen var bokade. Det visste sedan länge, Eva, som jobbar på skolan hade mailat oss om det för länge sen.

Så vi var allt som allt 35 personer i ett detta klassrum. Men som det sägs "finns det hjärterum, finns det stjärterum", och ta mig tusan så var det faktiskt sant. Alla fick sitta..

Vi repade till showen som vi ska göra imorgon. Vi ska ta med oss Värsta Bästa Bandet till Louis Ge geer i Norrköping i morgon kväll. Kan ju vara kul för gubb... grabbarna att få komma ut en torsdagskväll.

Dansaren Sammi fick öva sin moves till bandets musik, för det hade de spelat in till honom. Så himla smart, att ha bandet i telefonen.

Alla, ja nästan alla låtar har vi övat på idag. Alla solister har fått öva med mikrofon (penna) så man vet hur det känns. De flesta har gjort'et förr, men en alldeles nybakad KanDeKanVisoloartist fick vi höra idag. Det blir så bra och det blir coolt när hela kören klämmer i i refrängen och alla tecken

En i salen fick skäll idag! ordentligt många FYY och FEL fick hon. Vet ni varför?? Jo hon hade fräckheten att plocka fram en kexchoklad!! PÅ EN ONSDAG!!! Tills vi alla kom på att hon brukar ju inte vara med alla onsdagar så hon var liksom inte så insatt i vårt hälsotänk. Ni som läser vår blogg vet att vi har en överenskommelse att inte äta och dricka sötsaker när vi fikar på onsdagarna. Så kan det gå!!

Tack och bock för idag imorn ses vi igen :)