Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 26 AUGUSTI PLOMMON OCH VIDEOHÄLSNINGAR!

En vecka sedan vi sågs sist! I dag hälsade vi ännu ”en ny nyfiken” välkommen! Hej hej Monica säger vi hoppas att du ska trivas hos oss. Det är så hos oss att man får komma och hälsa på några gånger och känna efter och testa på innan man bestämmer sig för om man vill vara med.

Kommer Ni ihåg att vi fick en hälsning från Måns Zelmerlöv innan sommaren?

I dag fick vi i eftermiddagsgruppen en fin överraskning. Eller EN överraskning? Det var flera överraskningar. Julianna hade varit på Rix Fm festival och träffat kändisar och de har skickat videohälsningar till oss.De finns att titta på vår facebooksida. Vi fick också en "pappershälsning" från Molly Sandén- Vi blev så glada!

Förmiddagsgruppen ska få se dem nästa onsdag. För självklart var hälsningarna till dem också!

I dag har vi tränat på de nya låtarna som vi lärde oss förra veckan.Vi har också känt på flera andra nya låtar. I dag har vi också gjort improvisationsövningar.Den ena utspelade sig på en busshållplats där olika människor möttes.De var på väg till olika håll. Någon skulle till Linköping. Någon skulle åka hem. Någon skulle åka på en anställningsintervju för ett jobb som striptease-dansös.Någon annan passade på att ragga lite på snyggingen som satt och väntade på bussen.

Den andra övningen utspelade sig på en strand. Där låg det någon och ”flötade” i solen och man pratade om solskyddsfaktor och om att det luktade stekt fläsk.I eftermiddagsgruppen lade vi till startrepliker. Den ena startrepliken var: - Tack Gode Gud att du är här! Det blev många dråpliga scener som utspelad sig både på stranden och på busshållplatsen. Det här är övningar som vi kommer fortsätta jobba med.

Eftermiddagsgruppen han dessutom att prata lite om gamla shower och gamla nummer som vi vill återanvända. Det är en hel del att gå igenom. Fem julshower och ett gäng andra shower- ja det blir minsann några nummer. Nästa vecka ska vi fortsätta jobba med det som ska bli de nya showerna som ska spelas under hösten och det som ska bli vår jubileums-show. Vi ska också fortsätta med vår utmaning- ni vet den där att inte äta sötsaker på repetitionerna. Det var lite svårt att låta bli chokladen idag men det gick- men det var inte lätt. Men det funkade att äta plommon och banan- men inte smakade det choklad inte!

Vi ses då!

Glöm inte gilla oss på facebook för det gillar vi!