Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 10 JUNI - ARMBAND OCH JORDGUBBAR

"Det var inte i går" var det nån´som sa i dag när vi sågs igen. Fast det var det ju! I går gjorde vi tillsammans vårens sista turnéstopp i Ödeshög och självaste Måns Zelmerlöv hade skickat en hälsning till oss!

I dag var det avslutning. En hel termin har gått och vi har hunnit med massor av saker. I dag har vi haft utvärdering. Vi har pratat om det vi har tyckt har varit bra under våren och vad som har varit kul. Vi har pratat om vad vi vill ändra på och vad vi vill göra i höst. Vi har pratat om det som har varit svårt och det som har varit lätt. Vi kom fram till att det har varVi har lärt oss mycket om varandra och om andra. Vi har provat på nya saker som vi inte visste att vi kunde. Tex åka långt till Ringarum det var en utmaning då men nu är vi redo för nya åka långt utamaningar. Vi har gjort ett projekt tillsammans med eleverna på Kungshöga. Det var skoj, det har vi aldrig gjort förut, det vill vi göra mer av.

KanDeKanVi heter vi för att vi tänker att om de i Huddik och Köping kan- så kan vi också. Kan De Kan Vi så enkelt är det. Alla deltagare fick i dag ett armband som Praktikant-Anna och några andra i KanDeKanVi har gjort på sina andra jobb. Ett armband i svart och orange för det är de färgerna vi har när vi uppträder på armbandet står det K A N D E K A N V I ! En bra sommarpresent! Vi fikade tillsammans också glass och jordgubbar smaskens! Vi pratade om vad vi ska göra i sommar också. Det var massa saker som ska hinnas med Göteborg, Västergötland, bada, sola, ta det lugnt, dricka öl, Böda Camping, Västervik, husbil, husvagn, ridläger, Gotland, Kaggebo, sommarjobba hemma och tjäna 40 kr i timmen, Liseberg, Gå till kyrkan, Borensberg, Sommarläger- ja allt det här ska vi hinna med. Ja alltså, alla ska inte göra allt. Men alla ska göra något. Precis som i KanDeKanVi alltså där alla kan göra något men ingen kan göra allt!

Nu återstår det bara för oss att önska alla som vi har jobbat med under våren en riktigt trevlig sommar och glöm inte att när du står där på stranden eller med en glass i handen. När solen skiner eller sommarvinden viner, när du är bland hav och koraller eller när sommarregnet faller- då står du där och duger precis så som du är!