Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

TISDAG 9 JUNI- Onsdag på en Tisdag

I dag är det tisdag, men vi har ändå KanDeKanViat i dag. Bäst av allt, i morrn får vi göra det igen. Men om vi ska blogga om i dag så var det här vårens sista som vi gjorde  i dag. Vadstena buss och den gamle Casanovas-kändisen Daniel körde bussen lika bra som han alltid gör.

Vilken härlig dag det blev! Solen sken och Ödeshögs Folkets Park var fullsatt med en massa härliga människor som sjöng och klappade takt och en och annan liten tår föll också när vi sjöng som allra vackrast. Ja i dag var det härligt att sjunga och showa. Vi har varit i Ödeshög förut och det är fantastiskt roligt att få komma tillbaka. Vi käkade lunch tillsammans på Dinners. Mycket god mat, kotlettrad och så fick vi hembakade vaniljsnäckor innan showen av fika-damerna i Parken. I dag hade vi dammat av en del gamla godingar som vi inte har kört på ett tag och några låtar var helt nya för oss. Vi är nöjda med dagen. Vi gjorde som vi brukar, tänkte "bara gört" och så körde vi igång liksom.

Ja i dag har vi känt oss riktigt härligt bortskämda som riktiga artister. På tal om riktiga artister ja. I dag hade Julianna med sig en lapp med hälsning till oss i KanDeKanVi från annan artist.

Så här stod det på lappen:

Hej alla KanDeKanViare!

Lycka till i Ödeshög på tisdag!

Kram Måns Zelmerlöv.


Kram och tack säger vi till Måns och tycker att han bara gört- han duger precis som han är!