Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 8 APRIL - KÄRT ÅTERSEENDE

Så var det onsdag igen. Veckorna går fort det tycker vi är bra. Det borde vara fler onsdagar i varje vecka. I dag har vi repeterat till nästa veckas två shower. Japp vi har två en på hemmaplan och en i Ringarum. Vi har dammat av några gamla godingar på låtlistan som vi inte har sjungit på länge. Vilken tur att det var nån i gänget som önskade de låtarna sist när vi pratade om vilka låtar vi ville ha med på listan.

Malin känner sig nu redo att prova på att vara solist så det har vi övat och spelat in på ett ljudklipp som hon  kan ha i telefonen att repetera till hemma.

Simply the HÄST gör en comeback. Vi har saknat honom eller henne eller henom- eller vad det nu är hästen är?! Vi har väl egenligen inte riktigt bestämt det vad det ska vara för typ av häst en pojk eller flickhäst eller hingst eller sto som det heter när man pratar om hästar. Det är inte så viktigt. Vi sjunger om Gamle Svarten och då gör han, hon eller hen entré så får det bli- skit samma om det är en hon eller han. Kul för häst-skrället att få se lite av världen tänker vi och tar med honom ut på turne´. Sofi fick vara vikarierande häst i dag. Hon vikarierade som skylthållare också.

Vi hittade några gamla "prator" också som vi återanvände. Vi läste även igenom några andra "prator" som vi har haft med i showerna. En del kom vi i håg andra hade vi svårt att minnas. Det är inte så konstigt eftersom det har hunnit bli några prator med åren. Tänk det som började med enkla repliker för fem år sedan där vi stod och läste innantill är nu små prator och små sketcher som vi lär oss utantill. Fränt! I bland tänker man inte alltid på hur saker och ting och vi har utvecklats och att vi numer kan göra saker som kändes svåra eller tillochmed ogenomförbara för fem år sedan.

Två shower på en vecka är en sån sak. Numer är det ingenting. Vi bara gört! Så enkelt är det!

För Er som undrat över biljetter mm till Ringarum så lägger vi ut en bild på affischen här. Där finns det telefonnummer som man kan ringa för att beställa biljetter. Vi har några platser kvar i bussen om det är någon som är intresserad av att åka med. Då kan ni ringa till oss i KanDeKanVi. Telefonnumret står här till höger på bloggen!