Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

3 december- jul(shows)månaden har börjat!

Nu kan vi nästan räkna ner dagarna tills vi återigen går upp på scenen i Parkhallen.

Den 16 och 17/12 smäller det på riktigt. Inte bara om trummorna! Det ska bli så roligt. Vi är mycket förväntansfulla och det passar ju bra nu när vi går in adventstid som betyder just väntan. I dag har vi repat dubbeglrupp med alla medverkande. Kerstins Pöjk Robin var med och spelade och vi har tränat på att gå ut och gå in och komma i håg NÄR vi ska gå ut och in. Vi har repat igenom nästan hela juslhowen. Vi hann inte hela det är ju så mycket annat som ska hinnas med också. Kaffe tex. Det får man inte missa. Då blir ju hela dagen förstörd som en i gänget uttryckte det.

Vi har sjungit Ja må han leva också för vår egen Sten-Åke som fyllde år i dag. Sofi påminde återigen om att hon också fyller snart. Vi berättade ju tidigare att hon lyckades med konsstycket att lura till sig flera stycken Ja må hon levor för några år sedan. Nu vet vi att hon också bara fyller en gång. Vi vet också att när hon fyller!

Prator och annat börjar sitta där de ska. Det kändes så bra allting i dag så vi la in en ny låt med lite rörelser. Häpp så satt den där bara som en fläskläpp. Utan några som helst problem-det är verkligen bara att tänka "vi bara gört" så funkar det sen! Fräsigt!

Vi ska ses redan i morrn igen för vi ska uppträda på biblioteket här i Mjölby. Lite julsånger och annat ska vi sjunga. Det blir grejer det!

På fredag morgon åker vi till radion och pratar lite om oss och om julshowen. Det ska bli riktigt skoj.

Den här gången är det Simon, Jessica J och Sandra som kommer att bli intervjuade vi kommer lägga ut en podcast på det på vår facebooksida så småningom så ni som inte har möjlighet att lyssna på Radio Sommenbygd på fredag morgon och på programmet Fredagsfrallan kan lyssna i efterskott!

Tills vi hörs igen- så säger vi- Här står jag och duger! Kram på Er alla!