Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 1 oktober Ny dag, ny vecka, nya utmaningar och nya ansikten (igen)

Ny månad och nya utmaningar och nya ansikten i gänget. I dag var det ytterligare en ny nyfiken och hälsade på. Jätteroligt- välkommen tillbaka säger vi!

Vi kommer även att få ett studiebesök nästa vecka från grann-kommunen Ödeshög. Det är också roligt tycker vi att det är så många som är nyfikna på oss, hur vi arbetar och vad vi gör. I dag på eftermiddagen fick vi också en ny förfrågan om att åka och showa. Inte jättelångt bort det var här i Mjölby. Så det händer lite grejer minsann.

Idag har vi testat lite nya låtar och nya danssteg och danser. Vi har provat att dansa schottis- det var lite fränt. 1,2,3 hopp 1,2,3, hopp snurr snurr snurr och snurr. Eller så kan man göra 1,2,3 hopp 1,2,3 hopp gå och gå och gå och gå... det går också bra.

Vi har alltså satt lite koregrafi till några låtar. Anni i förmiddagsgruppen hon kom med jättemånga braiga förslag som sedan blev till rörelser i en av låtarna. Vi kom på en mycket rolig grej som ska va med men det får va en sån där hemlis som vi inte berättar om, men vi skrattade hysteriskt mycket. Vi har fått svar av några av våra tilltänkta gästartister som vi har önskat ska va med. Kul att de vill sjunga med oss i julshowen. Vi har testat en ny massageberättelse också den hade instruktioner om hur man skulle göra. På ett ställe stod det att man skulle knåda trapesius. Ni undrar vad det är för nått? Det gjorde vi med. Trapesius vad i hela herrejössens namn är det för nått? Trapesius är det nån fransk maträtt, det trodde nån. Nån annan trodde att det kanske var nått snuskigt. Som sagt vi har ingen aning men ska ta reda på det till nästa vecka tänkte vi.

Nu hoppas vi att veckan går fort så att det snart blir onsdag igen. Vi har en massa roliga grejer att repa på. Vet ni förresten- nu har vi nått vårt delmål 1100 gillare på facebook. Åh vad vi gillar det. Vi gillart massor att så många gillar oss.

Tills vi ses igen om en vecka så tycker vi att ni ska tänka: Att vilja är att kunna! För så är det!

Tjolahoppsansa hejsvejs!