Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 28 augusti SKITBRA DAG helt enkelt!

Ni vet vissa dagar är sånna dag när allt känns skit. Skitjobbigt att klockan ringer och skitjobbigt att behöva gå upp och skittråkigt att behöva gå till jobbet. Så tyckte handledarIngela att det var i morse berättade hon. Sedan helt plötsligt när klockan började närma sig 9.00 så kändes allt helt plötslig SKITBRA! Det var KanDeKanViandet som gjordet på nått sätt.

I dag har vi fortsatt att repetera på våra tre nya låtar som ska vara med på Konsert & kongress, vi har pratat om vilka mer låtar vi tycker ska vara med. Det gäller att planera så att vi hinner med klädbyten och toabesök och sånt´mellan låtarna. Vilfred kommer att vara med den 10 sept och Robin så de kommer göra solonummer när vi byter om. Det är lite att fixa och trixa med minsann. Men vi har gjort det förr och det kommer gå som en dans den 10 sept också. Som en dans ja. Tänk vad fort man glömmer på en vecka. Dansstegen som vi gjorde förra veckan kändes helt främmande för Eva som var med. Ända tills vi kom på att hon var ju inte här förra veckan. Inte så konstigt att det kändes som att hon aldrig hade gjort dansstegen förut. Det hade hon ju inte - tänk så tokigt det kan bli.

Ja å tokigt blir det i bland. Oftast gör vi rätt men i bland gör vi fel. Det gör alla människor. Det viktiga när man står på scen är att inte stanna upp om det blir fel utan bara köra på. Det övade vi på i dag fast vi inte visste det. HandledarIngela sjöng fel text och gjorde fel rörelser och HandledarAnnelie bröt i hop och la sig i en liten hög på golvet och skrattade men vi andra körde på. Vi gjorde fel rörelser till fel text- men det funkade ändå på nått sätt. Fast det var inte rätt, men det var ett sätt och ibland så kanske det kan får vara så att mitt sätt att göra nånting kankse inte är riktigt rätt men det är ett sätt och ett sätt kan också bli rätt sätt på nått sätt. Är ni med på hur vi menar? Nä inte vi heller vi tappade bort oss för en stund sedan i allt det där "sättandet". I alla fall den 10 september ska vi göra saker och ting på vårt sätt och vi ska göra vårt allra bästaste hela kvällen och det kommer att bli ett sätt att göra en show på - om det sättet är rätt eller fel det får publiken bedöma tänker vi. Vi ser i alla fall fram emot att få åka till Linköping och showa. Det är ett tag sedan vi var där sist, i stora stan´alltså. På konsert & kongress har vi inte varit förut.

Vi ses igen om en vecka! Tills dess ta hand om er och glöm inte att var du än är så står du där och duger- alldels alldels lagom mycket!

Å nä vi leker inte tittut på bilden. Vi övar danssteg- ser ni väl?! :)

Mors!