Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

VILKEN KVÄLL DET BLEV

Solen sken, det kom publik, det kom mer publik, det kom ännu mer publik och ÄNNU mer.

Vet ni? Vi satte publikrekord i Gästisparken.

Inte nångång på 17 år har det varit så mycket folk! Det var folk överallt, de satt, de stod, de låg på filtar i gräset. Det var folk ÖVERALLT!

Det var en fantastiskt kväll på många sätt.

En kväll med fantastiskt väder, en kväll med fantastiskt mycket folk, en kväll med fantastiska musiker, Värsta Bästa Bandet med Anders Hildeskog, Mattias Andersson, Johan Bergstrand, Mathias Brandin Beltramo. En kväll med fantastiska gästartister som är med oss Magnus Karlsson och Vilfred Landstedt och så vår egen läckerbit Robin Carlson. Vi är så glada att ni vill göra det här med oss.

Vår "egen" ljudkille Morgan Juvheden från Fegges och Mattes du är också fantastisk inte bara för att du är grym på att göra ett bra ljud utanför att du behandlar oss som alla andra artister som du jobbar med.

Fegge och Mattes är också fantastiska tycker vi som gång efter annan ställer upp fast vi inte alltid kan betala fullpris för vad det egentligen skulle kosta att göra det vi gör och låta som vi låter.

Det var också en kväll där våra fantastiska medarbetare Therese och Penny gick in och jobbade på sin semester precis som alla vi i KanDeKanVi gjorde.

En fantastisk kväll där vi fick berätta om hur vi tänker att det är. Det där med att "bara gört" och "att vilja är att kunna".

Så här dagen efter är det fantastiskt roligt att sitta och tänka tillbaka på gårdagen. Smälta alla intryck.

Utsikten från scenen över publikhavet. Glädjen som vi känner när vi står på scenen och som vi ser smittar. Tårarna som rinner hos de som är berörda. Kramarna vi får och kramarna som vi får ge. Vi tycker att det är fantastiskt roligt att kramas och fika. Fantastiskt gott fika fick vi också det får vi inte glömma för fika är viktigt.

Fantastiskt att vi har en chef som stöttar oss i det vi gör och låter oss göra det vi gör!

Som sagt- fantastisk kväll på alla sätt och vis.

KanDeKanVi är fantastiskt inte bara för oss som är med utan för alla tycker vi.

Så där kan man inte skriva tycker nån kanske- för då skryter man.

Det skiter vi i för Vi tror att det är så här:

Om jag inte själv kan säga att jag duger och kan säga att jag är bra och faktiskt tillochmed fantastisk- hur ska jag då få andra att tro på att det är så?

Så vi sägert´igen, vi bara gört! Att vilja är att kunna. I går ville vi fylla Gästisparken och göra en hejdundrandes föreställning och vet ni? Vi kundet´för Vi gjordet! Vi stod där på scenen och kände hur vi dög från topp till tå.

Nu går vi tillbaka på semester den 13 augusti startar vi upp verksamheten igen.

Du som är ny och är nyfiken på oss och vill bli en i gänget.

Maila till oss på kandekanvi@mjolby.se så ska vi berätta mer.


Glöm inte boka biljett till den 10 sept för då är vi på Konsert & Kongress i Linköping och kör en show där mer info kommer här på bloggen och på Facebooksidan- som efter gårdagens konsert passerade1000 gillare. Det gillar vi!

Ha en skön sommar alla och T A C K för att Ni gillar oss det gillar vi!