Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

18 JUNI SLUT FÖR I DAG OCH TACK FÖR I DAG

I dag är det terminsavslutning i KanDeKanVi. Vi har käkat tårta och så har vi fått kort, kort med meningar på om oss själva. Bra meningar. Bra saker som andra i gruppen tycker om oss. Det där som vi gjorde som insidesmassage övningar tidigare i (v)år. Det fick bli årets sommarpresent. Ett kort till var och en med några bra-saker skrivna på och så en påminnelse om att man duger- precis som den man är.

Nu är en lång rolig vårtermin är till ända och vi har i dag tillsammans utvärderat vad som har varit bra, det som har varit mindre bra och så har vi önskat lite om vad vi ska göra till hösten. Några önskningar är redan uppfyllda. Vi har önskat att få sjunga på en stor scen i Linköping tidigare när vi har utvärderat om terminssluten. I höst blir den önskningen uppfylld. 10 sept ska vi vara på Konsert & Kongress i Linköping och showa det ska bli skoj. Men innan dess ska vi hinna med ett turnéstop i Finspång- fränt där har vi aldrig varit och mitt i sommarledigheten ska vi sjunga i Gästisparken i Mjölby. 9 juli hittar ni oss och Värsta Bästa Bandet där- då blir det drag under galoscherna minsann det vet vi för i dag har vi övat lite till den 9/7 lite så där alldeles lagom har vi övat. Vem vet inte du vem vet inte jag om det kommer blåsa i träa den dagen. Vi får väl se om det kommer nån gäst eller kanske hästartist och hälsar på. Ryktet säger att det är en ny trummis in town- vi får väl se om det svänger nått om honom.

Ett gäng hårdrockare kommer också förbi tror vi- åsså ska vi sjunga tillsammans med publiken såklart.

Härlig ärlig allsång när den är som bäst. Det blir en bra sommar och vi hoppas den går fort så vi får dra i gång höstterminen snart igen för även om det är skönt med lite ledighet så finns redan suget där att sätta igång med nya spännande projekt.

Vi vill önska Er alla en fantastisk sommar och boka redan nu in följande datum:

9 JULI 18.30 GÄSTISPARKEN MJÖLBY

10 SEPTEMBER 18.00 KONSERT OCH KONGRESS LINKÖPING


Vi ses! Simma lugnt!