Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

11 Juni Vi laddar om

Ingen rast och ingen ro, ja nästan i alla fall. Vi har haft fikarast förstås. Men idag tog vi tag i lite nya låtar som vi kommer att framföra på "Musik i Gästis" den 9 juli kl. 18.30.

Vem vet hur det kommer att bli, vi vet iallafall ungefär hur det kommer att vara. För riktigt säkra är vi aldrig..

Vi travade igång med lite uppvärmning och fortsatte sedan med att öva nya texter. Texterna var bekanta för många, men för några var vissa texter helt nya. Som vanligt i det här gänget ser vi inte på svårigheterna utan tar sikte på möjligheterna. Vilket gör det hela mycket roligare!

Rekvisita hade Peder med sig idag. Nu ska vi bara komma på nåt sätt att använda den, för det var en kungligt fin rekvista som vi gärna vill visa upp nån gång. Tack Peder och hjärta till hjärta!

Kaffepausen var som vanligt välbehövlig och mycket trevlig.

Javisst ja Kerstins pöjk Robin och hans gitarr kom och övade med oss. Det blir så bra när han kommer, Ingela och Annelie är rätt dåliga på gitarr, de är bra på andra saker. Det visade sig att han kunde spela lite på flygeln också, eller också lurade han oss.. Vi tyckte att det var rätt okej.

Vi har idag sjungit Ja må hon leva, det funkade även att sjunga Ja det är Eva... För idag fyller Eva B år!

Nästa vecka har vi terminsavslutning. Då ses vi allihop kl 13.00 på Industrigatan och slutar kl 15.00, mer en så berättades inte utan vad som händer mellan 13-15 kan vi berätta om efter 15 på onsdag nästa vecka. Spännande va?

Ännu en härlig KanDeKanVi-dag är till ända, men om en vecka ses vi igen.

Tackar och bockar, timmerstockar