Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 21 maj

Idag har vi repat o repat o repat, allt från början till slut. Alltså så som vi ska sjunga, stå, gå, läsa, och dansa den 8 juni i Vårfrukyrkan i Skänninge. HandledarIngela har varit ledig idag, eller ledig o ledig.. hon jobbar med annat idag, hon sjunger med Tideline i Stockholm. De har sjungit o spelat på Cinderella också och det har vi tittat lite på. Det fanns på youtube. Vi har som vanligt läst bloggen och vår FB-sida. Dessutom har vi värmt upp våra stela kroppar och våra röster. På eftermiddan blev det ett himla fnissande när jag sa att vi skulle värma upp rösten, någon hörde fel och trodde vi skulle värma upp nåt som rimmar på rösten.. Men misstaget reddes snart ut. 

Varm har det varit idag, jättevarmt och det gillar vi.

Just det, på förmiddagen hade vi besök av en kille som är intresserad av att börja showa med oss. Hoppas han tyckte att det var kul! Vi tyckte det var kul att han kom o var med oss idag

På eftermiddagen hade vi ett annat besök. En kille som gjorde praktik en arbetsdag. Han hade varit på Industrigatans dagcenter på förmiddagen och sen hos oss på eftermiddagen alltså. Han presenterade sig, han hette Oscar. Han hjälpte oss att fixa fika bl.a- Kul, tycker vi och tack för hjälpen.

Nästa vecka ska vi sjunga på en förskola här i Mjölby; då jobbar båda grupperna kl 13.00-15.00.

Det ska bli så himla skoj. Bra väder hoppas vi på också, för vi ska vara utom hus.

Tack ohoj, jätteskoj