Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Söndag 11 maj -Teaterresa till Linköping

I dag har vi varit i Linköping nästan hela gänget och tittat på en annan teatergrupp.

Deras föreställning heter "Kärlek på hotellet" och den handlade om kärlek mellan människor, mellan man och kvinna och kärlek men kvinna och kvinna. En bra föreställning med ett fint budskap. Duktiga skådespelare och ett mycket trevligt "efter-mingel". Ja för efter föreställningen bjöds det på snacks och cider. Alla i vårt gäng tyckte det var mycket trevligt att åka i väg tillsammans och göra det här. Det var första gången som vi gjorde nått sånt´men inte sista det har vi bestämt.
Vi blev hämtade av Vadstena buss som tog oss i ruskvädret till Linköping. Föreställningen var på SAGA teatern. Några av oss hade varit där tidigare, för någon annan var det första gången. Kärlek i alla dess former sjunget eller spelat på teater eller som i foaje´n i formar av kramar och mys är bra för alla och lyser upp även om det är ett ruggigt väder ute.

Mycket prat om melodifestivalen blev det också i bussen, i går vann en skäggig dam hela tjottaballongen.

Han eller hon var olik och om den vinsten tyckte vi olika. Någon tyckte låten var bra men skägget var konstigt. Någon annan tyckte skägget var snyggt men låten konstig. Tänk vad olika man kan tycka och var bra det är att det är okej att tycka olika i vårt land. Vilken tur att han med sminket eller hon med skägget hur man nu väljer att se det vann- så att fler får upp ögonen för att även om det är olikt kan det vara bra ändå. Å även om man inte alls tyckte om varken skägg eller låt så är det också okej.

Vi ses på onsdag. Då ska vi göra scenkläder tillsammans och så ska vi fortsätta öva på våra kommande gig. Tills dess- Simma lugnt!