Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

LÖRDAGEN 26 APRIL - PARTAJ PÅ SOPTIPPEN!

I dag har showat på soptippen i Mjölby, Hulje Återvinningscentral. De hade öppet hus med loppis och gratis fika och andra grejer. Vi var med och showade. Värsta Bästa Bandet var med och spelade och som vanligt så spelade de fler rätt än fel. De bara gört liksom, sätter sig där och kompar vad som helst. De är verkligen värsta bästa bandet.

Solen sken och det var varmt och gott. Bättre väder kunde man inte ha önskat sig. Vi är rätt bra på det där med att önska bra väder vi har haft tur vid alla våra utomhus jobb, i dag var som sagt inget undantag. Varmt och gott i solen och då smakade gratis fikat bra.

Publiken fick vara med och sjunga och dansa såklart. Det får de ju alltid när vi uppträder. Det är det som är det fina med oss att vi liksom "smittar" vårat "bara gört-tänk" och det gör att andra också bara gört så istället för att bara stå och slöglo mitt i kläderna så dansar folk med. I dag var det extra roligt att de dansade med för det var inte bara Huljes Återvinningsstation som vi firande utan vi firade även Dansens vecka. Den firas en hel vecka mellan 24-29 april och temat för i år var "Min stad".

Vår vackra stad Mjölby valde att ha dansuppvisningar på den här familjedagen på Hulje. Det var svensk folkdans som visades upp av Kvarngillet. Så buggades det också- Värsta Bästa Bandet kompade bugglåtar. Vi har ju två gamla avlagda dansbandsmusiker i VBB. Matte-bas och Trum-Anders. Snacka om återvinning. Såpassande liksom på soptippen! Så var det square dance det är en amerikansk dans där det står en gubbe eller en gumma och sjung-ropar ut det som ska dansas. Frän dans. Bara gört liksom. Han ropar och de andra dansar.

I dag har varit en bra dag. Vi hade fått en ny gillare till på facebook. Jätteskoj tycler vi. Vi har ju ett nytt mål uppsatt. Vi vill ha 1000 gillare innan året är slut- tror ni vi lyckas.

Det tror vi, för vi tror att: " Att vilja är att kunna" och vi tänker fortsätta duga precis sånna som vi är tills vi ses igen om ett par veckor. För nu är det uppehåll. Nästa onsdag är det Valborg och då är vi komplediga för att vi jobbade i dag.

Hej hopp gummisnopp i vårsolen!