Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 23 APRIL GENREP, VÅRSKRIK OCH SOLSKEN

Solsken blir man glad av på insidan och brun av på utsidan. I dag hade eftermiddagsgruppen lite repetition på utsidan av Kungshögaskolan. De var snabba med genrepet till Hulje på lördag så när vi var klara med det så gick vi ut i solen och fortsatte repa på de låtarna som vi ska sjunga den 8 juni i Skänninge, Astrid Lindgren låtarna. Tänk så himla bra det blev att stå i vårsolen och öva vårskrik och vargyl. De som gick förbli tittade lite konstigt på oss men vi struntade i det fortsatte stå där i solen och duga och yla och vårskrika. Det var skönt på nått fränt sätt i kroppen.

Vi utsattes för ett expriment också för när vi skulle gå ut så ville flera av oss veta vad vi skulle göra men handledar-Ingela berättade inte det utan sa bara: Det får ni se när ni kommer ut.

Nån i gänget tyckte det var lite jobbigt att behöva göra nått utan att veta vart man skulle eller varför. Nån annan tyckte bara att det var lite spännande och pirrigt. Vi pratade lite om vad skillnaden är och när det som är spännande också kan bli alldeles för pirrigt och jobbigt. Tessan berättade hur hon ser på det.

När det är spännande är det lätt att tänka : Jag bara gört!

När det är jobbigt är det lite svårare att tänka: Jag bara gört! Fast jag gört ändå till slut!

Bra förklaring tycker vi. Nu var det ju inget farligt som vi skulle göra ute, bara skrika, yla och sjunga och göra massageberättelsen i solen.

Förmiddagsgruppen vi var inomhus hela förmiddagen, vi hann inte gå ut, vi hade problem med det tekniska i aulan, internet funkade inte och det tog en massa tid. Så vi hoppas att solen lyser även nästa onsdag för då ska vi se till att prova vårskrik och yl med förmiddagsgänget också.

Båda grupperna har alltså genrepat i dag. För på lördag ska vi vara med i Hulje vid återvinngsstationens 10 års jubileum eller som nån sa i dag. Soptippen fyller år fattar la du!

Så är det soptippen fyller år på lördag, 10 år och det ska firas med Öppet Hus och loppis och underhållning och dansuppvisningar och så ska vi vara med också! Det ska bli så skoj! Fränt att det är två KanDeKanVi dagar den här veckan fast att det är en kort vecka. Så skulle det alltid vara tyckte nån. Korta veckor med fler KanDeKanVi dagar.

Du som läste det här- du vet väl om att just Du är värdefull!

Varför vi har en bild på stjärtar här??? Jo för att om man sätter sig på nässlorna så får man ont i stjärten. Hur vi vet det? Fråga handledar-Annelie hon parkerade stjärten på nässlorna- så hon vet.

Krambananer och pussgurkor på er allihop och vill ni se bild på nässlorna och andra bilder på oss och vad vi har gjort i dag så får ni gå in på vår facebook sida.