Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 16 april- Nu skiner solen igen!

I dag sken solen igen över hela Mjölby. Varmt och gott om man stod i solen lite kyligare om man ställde sig i skuggan. Sån´tur att vi kan vara vårt eget solsken. Sol ute sol inne sol i hjärtat sol i sinne.

I dag har vi repat på det vi ska göra uppe på Hulje återvinningsstation den 26 april när vi ska vara med där och sjunga och showa. Det kommer att vara andra uppträdanden också och vi kommer att uppträda allra sist. Fränt! Man kan alltså säga att de som uppträder innan oss är förband. Det har alla riktiga artister ett eller flera förband som liksom värmer upp publiken innan de stora artisterna går på.

Vi kommer att köra en hel massa gamla godingar och VEM VET om vi inte tar och klämmer in en liten bubblare också. Som vanligt blir det inte riktigt som man har tänkt sig, vi har blivit bra på att hantera det att det blir förändringar som påverkar en själv som person eller gruppen som helhet. I början var det jättesvår och att flytta ett show datum till ett annat var ett helt företag-men vi har som sagt blivit bra på det. Vi har lärt oss att ta hand om varandra och lugna och trygga varandra så att de som inte blir så oroliga kan lugna de som har det lite jobbigare med förändringar. Så är livet helt plötsligt utan att man har kunnat ana det så blir det en förändring alla förändringar behöver inte betyda förbättringar men det betyder inte atuomatiskt heller att nått blir sämre. Hur det blir kan man ju inte veta förrens man har provat och det är därför som vi tycker att man ska bli lite mer " bara gört " i sitt tänkande.

Att prova först och se sedan hur det gick och om det gick. Men det där har vi jobbat med i flera år, faktiskt ända sedan vi började med KanDeKanVi tillsammans för 4 år sedan. Tänk vad fort tiden går när man har roligt- och tänk så mycket vi har fått vara med om och så mycket som vi SKA FÅ vara med om. Bara i vår och sommar har vi många roliga gig på gång och i höst händer det också grejer om allt går i lås som det ska. Nu ska vi sätta oss i solen en stund och titta på när marken omkring oss förändras, allt blir grönt och skönt igen, vi tror att våren äntligen är här på riktigt nu. Åsså är det påsk snart. Det gillar vi och att vi har 908 gillare på fejjan. Tänk om vi når målet 1000 stycken innan året är slut- vad det vore skojigt! Vi ses och hörs om en vecka. Morsning korsning karevarevorsning!

Vill ni se fler bilder på vad vi har gjort i dag får ni gå in på vår facebooksida.