Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 12 MARS- OPP OCH NER...

I dag har vi oppochner:at oss. Sjungit opp och ner visan. Då har vi böjt oss ner och rest oss upp alltså har vi oppochner:at oss- eller hur!

Vi har inte opponerat oss för det är nått annat. Ett krångligt ord. Opponerat. Vi måste ta reda på vad det betyder på riktigt. O P P O N E R A. Undra om nån i gänget vet vad det betyder. Det måste vi ta reda på!

Vi har masserat oss inombords också, och förmiddagsgruppen hann med lite utanpå massage också. Vår egen massageberättelse konstnären är riktigt bra. Hela ryggen får massage och man blir stolt när man hör den och vet att man har varit med och skrivit den.

Utombords massage hann vi inte på eftermiddagen för då hade vi så väldigt mycket annat att prata om så där bara försvann tiden. Hux flux så var klockan 15.00 och det var dax att packa i hop.

Båda grupperna drog  över tiden i dag bara för vi hade så mycket att prata om. Det är fränt när det blir sånna bra samtal att man glömmer både tid och rum och så bara pladdras det på.

Vad vi pratar om? Jo inombordsmassages tog mycket tid och det är bra- sånt ska ta mycket tid. Att få säga snälla saker om andra, att få höra snälla saker om sig själv och sedan få återberätta vad man har hört. Viktigt på riktigt! Vi pratade om vårt första turnéstopp som vi gjorde förra veckan. Vi har pratat om alla roliga gig vi ska göra tillsammans nu i vår på olika ställen. Vi har pratat om Astrid Lindgren konserten om hur det kommer att bli vilka låtar som ska vara med och varför just de låtarna kom med.

Vi har pratat om vädret och kärlek och kyssar och kaffe - ja en riktig pratdag var det i båda grupperna.

Ändå fast det var så mycket prat så har vi hunnit att fika, känna på en ny låt. Träna igenom en näve gamla låtar. Önskat låtar till kommande gig. Vi har hunnit kolla på oss själva på ett TV klipp som Eva tipsade om att hon hade sett. Det var från i onsdags. Jätteskoj att se. Vi sjöng Uh la la och det var fart och fläkt.

Bilder från dagens övningar får ni titta på på facebook. Där har vi förövrigt 890 gillare nu- det gillar vi skarpt. Målet 1000 st känns som att det är inom räckhåll. Vi hoppas och önskar att vi får i hop det under 2014. Vi ses nästa vecka! Morsning korsning!