Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

GOD JUL(SHOW) OCH ALLT DET DÄR...

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT LÄSA HELA INLÄGGET OCH SE BILDEN

I dag har vi haft julavslutning skönt, vemodigt, härligt, sorgligt, fantasiskt, hemskt, spännande och skrämmande.

Blandade känslor! Verkligen. Vi hade en liten utvärdering om hur vi tycker att showerna har fungerat i Parkhallen och så har vi pratat om året som varit. För nu lägger vi ett fantastiskt 2013 bakom oss och blickar framåt mot 2014. Men däremellan ska vi ha en välförtjänt julledighet några veckor.

Vi har fikat och pratat och tittat på fina bilder från igår som Anders Hylen har tagit. Det är mycket skoj att se sig själv på bild.

Under året har vi gjort tre större produktioner. Alla sjunger allsång i Mjölby Hembygdsgård och Parken i Boxholm och så julshowen som vi gjorde nu i veckan i Parkhallen i Tranås. Vi vill tacka alla som på ett eller annat sätt har hjälpt oss med de små grejerna och de stora grejerna. Scenarbetare, musiker, teknikern Morgan Juvheden från Fegge och Mattes arrangören Calle i Parkhallen. Anders Hylen som driver måndagskvällarna i Parken i Boxholm som också lägger ner så mycket tid på att komma och fota oss. Arbetstagare på andra dagliga verksamheter som hjälper till med det som inte syns men som är ack så viktiga saker såsom programblad, mat och fika. Biljetter och annat pyssel. Våra handledare och annan personal på boenden och andra arbetsställen- utan er skulle det inte funka!

Det största tacket vill vi ge oss själva- när vi bara gört- show efter show där vi får dela med oss av glädjen vi känner när vi blir sedda där vi står och duger på scenen.

Nu blickar vi mot 2014 som vi tror blir ett lika spännande år som 2013. Vissa saker vet vi om men de är lite hemliga än så länge men så fort allt är klart lovar vi att berätta. Vi har några riktigt spännande gig förfrågningar som ligger och väntar. Kul tycker vi!

Vi hoppas såklart att vi får träffa er i publiken igen och att vi blir ännu fler gillare på facebook nu har vi 827! Tänk va att vi nådde målet 800 innan julshowen! Det är så vi vill att fler ska tänka- se möjligheter i stället för svårigheter för om man siktar högt och gör sitt bästa så blir det så bra som det kan bli. Man måste vilja för att kunna!

Så från oss alla till er alla En riktigt God Jul och ett Gott Nytt år. Vi ses!